BRAVO. Și pentru cel care l-a observat și a anunțat …

Comment on FOTO/VIDEO. Scene incredibile în centrul Sătmarului. Hoț prins în flagrant, în podul unei case! by Foris.

BRAVO. Și pentru cel care l-a observat și a anunțat autoritățile și autorităților. Trebuie să avem grij unii de alții.

Recent Comments by Foris

FOTO/VIDEO. Trupul băiatul înecat în Someș, de negăsit. Căutările vor fi reluate mâine
după atâta timp, trupul ar trebui să iasă la suprafață.
permiteți-mi să fac o observație. Sunt multe cazuri de acest gen, pompierii ar trebui să se doteze cu o tehnologie mai modernă, și să apeleze și la alții care dețin șalupe sau bărci in vederea eficientizării. Nu o barcă să caute ci cel puțin 10-15 bărci. După cum am văzut în fotografii acest fel de căutare este rudimentar. Suntem în secolul 21. Există drone, sonare, binocluri nocturne, etc.


FOTO. Gest revoltător în centrul Sătmarului. O femeie își face nevoile în plină stradă
da, da, lipsa toaletelor publice. Dacă e gravidă atunci vezica este presată. Dar nu știu dacă e sau nu gravidă. Este revoltător că trebuie să te milogești la un bar să-ți dea voie la WC.


Un TIR, plin cu țigări de contrabandă, a trecut ca prin brânză prin județ. Prins doar de maghiari
nu știm unde-i adevărul. dar la Petea fiecare TIR este verificat la sânge asta dovedește și cozile sau totuși nu sunt verificate? A doua chestie: nu doar România este țară de desfacere a țigărilor de contrabandă?


O tânără susține că i s-ar fi furat banii în Spitalul Județean Satu Mare
@anonim. Banii au fost furați de colegele de clasă cel puțin să nu excludeți nici această variantă înainte să aruncați cu noroi. la acea vreme practica nu s-a plătit. Tinerii (să nu generalizez dar majoritatea ) vor deja salar de director și muncă de director fără a avea vreo răspundere. Cafeneaua pe primul loc. Batjocorirea profesorilor, colegilor, părinților. Sunt și excepții.


FOTO. Accident pe strada Barițiului. Doi minori loviți de o mașină
în cazul acesta se pare că motocicistul nu au avut viteză prea mare asta reiese din faptul că autoturismul a suferit avarii minore. Parbrizul s-a spart datotorită faptului că pasagera motociclistului a zburat peste capotă.


Citește articolul precedent:
FOTO. Copac căzut peste o mașină, în municipiul Satu Mare. Pompierii intervin

Închide