FOTO/VIDEO. Somnul minții! Drum reabilitat, peticit deja înainte de a fi terminat!


Imagini ireale pe Drumul Județean 194C, care face legătura dintre municipiul Satu Mare și comuna Botiz. Nici nu s-au finalizat lucrările, iar deja apar gropi și crăpături în drum. Și chiar înainte de punerea stratului final, s-a trecut direct la peticire.

Reporterii PresaSM au luat legătura cu președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, care a declarat că situația ar fi oarecum explicabilă și normală. Și pune totul pe seama traficului intens din zonă și a faptului că nu s-a pus încă stratul de uzură. Adică, stratul final. Motiv pentru care este peticit chiar în timpul execuției.

”Nu puteam închide acest traseu, din cauza faptului că foarte mulți șoferi îl folosesc. Constructorul este nevoit să muncească sub trafic intens. Cum executantul a apucat să pună doar acel strat intermediar, numit strat de legătură, și nu a apucat să toarne stratul final, cel de uzură, drumul a cedat, așa că a fost nevoit să peticească pe ici pe colo. De asta nu s-au refăcut nici marcaje”, a spus Pataki Csaba pentru PresaSM.  

Președintele Consiliului Județean Satu Mare a declarat că firma executantă va răspunde pentru calitatea finală a lucrărilor, urmând să refacă întreaga lucrare la primăvară.

”Tot stratul de legătură se va reface anul viitor, după care se va aplica stratul de uzură. Calitatea lucrărilor este răspunderea executantului”, a conchis Pataki Csaba pentru PresaSM. 



1 Comment on "FOTO/VIDEO. Somnul minții! Drum reabilitat, peticit deja înainte de a fi terminat!"

  1. Nimic nou. Idem dj 193 si dj 193 b . Nu vorbim si de dj 193 a . Ne rupem masinile da RAR sta pe drum sa ne ia la puricat masinile. Poate nu e chiar corect.
    Poate ar trebui scuturati administratorii de drum cu niste plangeri penale.
    Cand am intrebat drumarii de ce nu repara si groapa aflata la 1 m de unde lucrau am fost bagat si scos de la mama si aproape am fost batut. Felicitari “clujeni”

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.




Mai multe despre Consiliul Județean Satu Mare
FOTO. Casă nouă de sărbători pentru 13 medici ai Spitalului Județean

Închide