FOTO/VIDEO Șoseaua de pe bulevardul Goga s-a surpat a treia oară. Trafic restricționat

Un nou crater s-a format pe bulevardul Octavian Goga. Este pentru a treia oară când se surpă o parte din carosabil. Traficul în zonă a fost restricționat.

Un nou crater s-a format pe bulevardul Octavian Goga. Este pentru a treia oară când autoritățile trebuie să intervină pentru a repara partea carosabilă. De vină pentru situația creată este, potrivit primelor date, spargerea unor racorduri de canalizare de la casele din apropiere. Apa rezultată a antrenat pământul și nisipul de sub partea carosabilă.

Ioan Leitner, directorul Apaserv, a spus pentru PresaSM că parte apozitivă este că nu e vorba despre o conductă de apă, dar, din păcate, operațiunile pentru remedierea situației ar putea fi de durată. Leitner a precizat că se analizează procedura de intervenție având în vedere că echipele trebuie să sape la patru metri adâncime, o operațiune riscantă pe timp de noapte. Pe de altă parte, intervenția în cursul zilei de luni ar putea cauza probleme în trafic.

După sesizarea incidentului, traficul în zonă a fost restricționat cu ajutorul Poliției Locale.

Sub bulevardul Octavian Goga se află conducte importante de apă, iar în luna aprilie, avarierea uneia dintre ele a dus la apariția unui alt crater, în apropiere de intersecția Burdea. Un inicident similar a avut loc și în 2017, în aceeași zonă.

Fii primul care comentează! despre "FOTO/VIDEO Șoseaua de pe bulevardul Goga s-a surpat a treia oară. Trafic restricționat"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Apaserv
FOTO/VIDEO. Un nou crater în asfalt, în Satu Mare! Mașina Apaserv a intrat în groapă!

Închide