FOTO/VIDEO. Spălătoria auto completă din Satu Mare! Toate serviciile într-un singur loc (P)


De ce să faceți ”naveta” între mai multe spălătorii auto pentru a beneficia de diferite servicii când le puteți avea pe toate într-un singur loc?! Este vorba despre Complex Bujorului, situat în municipiul Satu Mare, la nr. 74.

Aici găsiți servicii de vulcanizare, posibilitatea de a cumpăra anvelope second hand în stare foarte bună la prețuri imbatabile, piese auto și spălatorie auto. Și în timp ce așteptați ca mașina dumneavoastră să își primească răsfățul meritat, dumneavoastră vă puteți delecta cu o cafea foarte gustoasă sau o băutură răcoritoare la barul aflat chiar în incinta complexului.

Managerul Csaki Csongor garantează pentru prețurile foarte bune și serviciile de calitate.

Cu doar 30 de lei vi se curăță mașina atât în interior cât și în exterior. Cu încă 8 lei puteți să îi asigurați un strat de silicon sau un strat de ceară. După preferințe.

Pentru spălarea unui microbuz prețurile sunt, de asemenea, foarte bune: cu 40 de lei se spală vehiculul exterior-interior, iar cu 15 lei obțineți un strat de silicon sau unul de ceară.

Dar unul dintre serviciile de calitate este curățarea tapițeriei. Merită să eliminați din când în când murdăria din țesuturi și să nu vorbim despre mirosul de fum de țigară! Dacă aveți o mașină mai mică, o tapițare complet curățată vă costă 300 de lei, iar dacă aveți un vehicul de familie mai mare, vă va costa 400 de lei.

Experții Complex Bujorului prestează și servicii de vulcanizare. Desigur, oricine dorește anvelope noi nu trebuie să caute în alt loc, din moment ce au aceste servicii tot pe strada Bujorului nr. 74, unde puteți alege din anvelope noi pentru toate tipurile de autoturisme, inclusiv microbuze.

Așadar, nu uitați: servicii complete și diverse pe strada Bujorului, nr. 74, de luni până vineri, de la 8:00 până la 19:00 și sâmbătă, de la 08:00 la 17:00.1 Comment on "FOTO/VIDEO. Spălătoria auto completă din Satu Mare! Toate serviciile într-un singur loc (P)"

  1. Pfoai câte autovehicule staționează în loc interzis!!!
    Poliția ce face?!?

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Complex Bujorului, municipiul Satu Mare
FOTO. Intervenție dificilă a pompierilor în municipiul Satu Mare

Închide