După atâta timp, trupul ar trebui să iasă la suprafață. …

Comment on FOTO/VIDEO. Trupul băiatul înecat în Someș, de negăsit. Căutările vor fi reluate mâine by Foris.

după atâta timp, trupul ar trebui să iasă la suprafață.
permiteți-mi să fac o observație. Sunt multe cazuri de acest gen, pompierii ar trebui să se doteze cu o tehnologie mai modernă, și să apeleze și la alții care dețin șalupe sau bărci in vederea eficientizării. Nu o barcă să caute ci cel puțin 10-15 bărci. După cum am văzut în fotografii acest fel de căutare este rudimentar. Suntem în secolul 21. Există drone, sonare, binocluri nocturne, etc.

Recent Comments by Foris

VIDEO. Părinți care se bat, la propriu, pentru un copil în Satu Mare. Minorul, șocat
Este drept constituțional al tatălui să aibă voie la vizita copilului, hotărâre judecătorească emisă pe nedrept. Mama putea cere ordin de executare, dacă nu i-l dă, primea amendă tatăl 1000 ron sau poate fi pus sub acuzare de sechestrare. Sunt o serie de lucruri care se poate face în acest caz fără să faci scandal pe stradă de față cu copilul.


VIDEO. Părinți care se bat, la propriu, pentru un copil în Satu Mare. Minorul, șocat
Cunoscută este situația. Am trecut și eu și alți cunoscuți prin asemenea situații. Acolo a fost alienare sigură din partea mamei, fără să țină cont de emoțiile copiilor. La acest caz nu dau cu părerea că nu cunosc împrejurările.


Drama unui copilaș din Satu Mare: nu este primit la nicio școală din județ
@un bou. Poate fi și varianta ta, lipsa de mers afară sau la sport, nu știm cazul de față, dar există acest fenomen ADHD. Puțini dintre dascăli sunt competenți. Nu știu comunica cu copii. Și sistemul de învățământ este depășit.


FOTO. Ce să vezi?! După mediatizarea cazului s-a găsit o școală pentru copilașul refuzat
Copilul nu-i bolnav, necesită atenție mai multă, doar că suntem umpluți cu dascăli comozi și nepricepuți (unii sunt excepționali dar sunt puțini). tot sistemul de învățământ se bazează pe acest aspect și anume, comoditatea profesorilor, adunarea orelor de predare, predarea astfel încât elevul să meargă la ore suplimentare (particulare), manuale fără rost. Bacalaureat bazat pe învățat pederost. Dacă părintele are un alt punct de vedere atunci el și copilul devine inamicul nr1.


Acuzații dure. Șpagă la vămile din Satu Mare. Copiii, scoși din țară pe zeci de euro?
Deci și mama Luizei a făcut fapte pentru care i s-ar putea deschide dosar penal. Ceva nu-i în regulă acolo la familia Luizei din Caracal.


Citește articolul precedent:
Tânăr sătmărean beat mort, fără permis, a făcut accident și a fugit

Închide