După atâta timp, trupul ar trebui să iasă la suprafață. …

Comment on FOTO/VIDEO. Trupul băiatul înecat în Someș, de negăsit. Căutările vor fi reluate mâine by Foris.

după atâta timp, trupul ar trebui să iasă la suprafață.
permiteți-mi să fac o observație. Sunt multe cazuri de acest gen, pompierii ar trebui să se doteze cu o tehnologie mai modernă, și să apeleze și la alții care dețin șalupe sau bărci in vederea eficientizării. Nu o barcă să caute ci cel puțin 10-15 bărci. După cum am văzut în fotografii acest fel de căutare este rudimentar. Suntem în secolul 21. Există drone, sonare, binocluri nocturne, etc.

Recent Comments by Foris

Sătmărean cercetat penal după ce l-a sechestrat pe un hoț (18 ani). Și-a făcut singur dreptate
Dacă nu n-e strângem rândurile, victime vom ajunge noi, părinții, vecinii. Iar haitele de hoți sunt tot mai încurajați. Iar societatea va transforma tâlharii și violatorii î victime, iar victimele în infractori.


FOTO. Protecție divină!? De la Biserică direct printre mașini, pe Podul Golescu
Mda iar șoferul va fi tras la răspundere. Ar fi bine ca popa să atragă atenția că suntem în oraș și nu este loc de turmă peste drum. Nu doar la podul Golescu dar și la Vasile Lucaciu, Octavian Goga. Legea-i lege și duminica.


Sătmărean cercetat penal după ce l-a sechestrat pe un hoț (18 ani). Și-a făcut singur dreptate
Poate ar trebui dat în judecată sistemul, și noi avem drepturi nu doar hoții, tâlharii, violatorii și criminalii. De unde a știut bunica unde este sechestrat tânărul? a fost trimis de ea? Dacă eram avocat, îl apăram din oficiu. Dacă se face un meeting pentru ecest curajos care a fost victimă eu voi fi acolo.


FOTO. Un sătmărean susține că a fost călcat în picioare de polițiști. Poliția spune altceva
Eu îi cred pe polițiști. Si-au făcut treaba. Dacă a incasat ceva de la ei, sper să înțeleagă că societatea nu mai tolerează comportamentul sfidător.


FOTO. O mamă și-a pus fiul să-și ucidă tatăl. Alături de iubitul fiicei
Parcă văd că mama și fiica vor primi ceva cu suspendare sau vreo 3 ani. Ionuț a picat de fraier, săracul la vărsta fragedă deja este criminal deși nu a avut asemenea planuri. Mi-e milă de Ionuț dare a fost fraierit și dus de nas.
Mulțuim pentru articol, sper ca mulți să invețe din pățania lui Ionuț.


Citește articolul precedent:
FOTO. Biserica Ortodoxă cere trecere de pietoni pe Podul Golescu, direct din biserică

Închide