FOTO/VIDEO. Unii muncitori au părăsit greva. Cei care au rămas, deciși să nu cedeze


Negocierile de ieri au eșuat, iar liderii de sindicat arată cu degetul către directorii fabricii. Greviștii au aflat în această dimineață cum au decurs discuțiile, iar sindicaliștii nu au putut vedea nici măcar forma noului contract colectiv de muncă. 

Aproximativ 20 de persoane s-au întors în fabrică, dar încă angajații, membri ai sindicatului care au semnat pentru grevă, sunt majoritari.

“Să vedem ce facem mai departe. Vreau să vă cer să vă gândiți foarte bine ce vreți să facem mai departe. Am mare respect pentru voi, care ați luptat nu doar pentru drepturile voastre, ci și pentru drepturile celor din fabrică. Odată cu noul contract colectiv de muncă se pierd niște beneficii”, le-a transmis Matica celor care și în această dimineață s-au adunat în fața faricii.

Liderul de sindicat a făcut și un apel la greviștii, să îi informeze și pe colegii lor despre modul în care vor fi afectați de un nou contract colectiv de muncă.

Noi discuții vor avea loc și în cursul zilei de astăzi, au mai spus sindicaliștii.

Întrebați ce vor să facă pe mai departe, greviștii adunați în fața fabricii au spus că nu vor ceda.1 Comment on "FOTO/VIDEO. Unii muncitori au părăsit greva. Cei care au rămas, deciși să nu cedeze"

  1. ati pierdut mai mult ca si cat ati castigat,slab sindicat.sindicat de călcat.demisia .dacă nu va trece cele 2luni în cartea de munca ?. ca nu ati lucrat nici nu ati contribuit la stat cu contribuțiile.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Electrolux
La un pas de bătaie la Electrolux?! Sindicaliștii susțin că directorii se țin de miștouri

Închide