Funcționarul din Primăria Satu Mare care a învins armata ANI. Prețul: atac cerebral

După ce l-a acuzat de incompatibilitate, Agenția Națională de Integritate (ANI) a clasat dosarul în care Toader Stîncel, consilier superior în cadrul Primăriei Satu Mare, a fost acuzat de incompatibilitate. Și asta după ce procurorul care a preluat dosarul de la ANI a dat ca soluție neînceperea urmării penale.

Totul a început în urmă cu un an, atunci când Toader Stîncel a fost suspectat că ar fi deținut calitatea de acționar la o firmă de construcții și angajat al Primăriei Satu Mare. Mai exact, într-o comisie care ar fi alocat lucrări acestei firme.

Jurnaliștii de la satumareonline.ro informează că Toader Stîncel moștenise într-adevăr un pachet simbolic de acțiuni, cu valoare insignifiantă, de pe vremea când era angajat al societății Construcții Drumuri SA, dar nu a încasat niciodată vreun ban sub formă de dividende de la firma respectivă, iar în 2012 și-a și vândut acțiunile (tranzacție înregistrată oficial la Registrul Comerțului în 2013), când i s-a atras atenția că ar putea avea probleme din cauza acelor hârtii despre care a și uitat.

Între timp, din cauza procedurilor de verificare, Toader Stîncel și-ar fi pierdut funcția din Primăria Satu Mare și a făcut un atac vascular cerebral din cauza stresului provocat de întregul scandal.

Fii primul care comentează! despre "Funcționarul din Primăria Satu Mare care a învins armata ANI. Prețul: atac cerebral"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primăria Satu Mare
FOTOGALERIE. În Micro 17 se taie copacii pentru a se construi parcări. Locatarii se opun

Închide