Pentru o mai la obiect informare: Bârsău 20,883 milioane lei …

Comment on G4Media: Primăriile ”apropiate de Govor” din județ, bani de la Guvern. PSD ia 80% din proiecte by Gică Contra.

Pentru o mai la obiect informare: Bârsău 20,883 milioane lei – modernizare drumuri, Craidorolț 17,290 milioane lei – modernizare drumuri, Supur 29,166 milioane lei – modernizare străzi. Sunt curios câți bani vor fi folosiți,în realitate, pentru scopul declarat și câți vor ajunge în pușculița de partid sau personală a unor PSD-iști. Nu au ei nici o treabă cu numărul de voturi adus partidului. Ce influență nemaipomenită pot avea cele 116 localități?! Dar 10%, nu mai mult, din 2,3 miliarde lei înseamnă 230 milioane. Peste 40 milioane Euro. Asta merită. Banii s-au dus către primării conduse de oameni de încredere care pot garanta un câștig personal de 10% din totalul investiției. O parte pentru ei, o parte pentru șefii lor pe linie de partid, o parte pentru partid. Tânărul Cosma de Ploiești a explicat cum se împart banii. D’aia a trebuit cu botu’ pe labe DNA Ploiești. Speram că aceste comentarii, sau altele, indiferent, să le văd în cuprisul articolului. E ușor cu date de alte publicații. Păreri personale, nimic?! Să nu deranjăm, nu-i așa?!

Recent Comments by Gică Contra

Sătmărean complet nevinovat amendat pentru că a fugit de Poliția Locală. Confundat cu altcineva
Abuzuri după abuzuri. În baza cărui act normativ „poliția locală” sau cineva din poliția locală a constatat nulitatea absolută a procesului verbal de constatare a contravenției. A fost modificată O.G. 2/2001?! Identificarea greșită a contravenientului nu este caz de nulitate absolută conform art. 17 din OG 2/2001. (Articolul 17
(la data 25-mar-2015 Art. 17 din capitolul II a se vedea recurs in interesul legii Decizia 6/2015 )
Lipsa mentiunilor privind numele, prenumele si calitatea agentului constatator, numele si prenumele contravenientului, iar in cazul persoanei juridice lipsa denumirii si a sediului acesteia, a faptei savarsite si a datei comiterii acesteia sau a semnaturii agentului constatator atrage nulitatea procesului-verbal. Nulitatea se constata si din oficiu.) Constatarea din oficiu a nulității absolute conform deciziei 6/2015 a Ănaltei Curți de Casați și Justiție se referă la lipsa semnăturii agentului constatator în cazul proceselor verbala de constatare a contravenției constatate electronic (rovignetă) și transmise în format letric contravenientului. |Nu este cazul aici. Doar o instanță de judecată se putea pronunța în acest caz. Dacă și conducătorii instituției iau decizii „după ureche” ce să mai spunem de agenți?!


Copiii de 1-3 ani, lăsați de izbeliște! Un primar din județ, petiție către Guvern!
Construiți o creșă în comună, d-le primar. Scădeți puțin salariile celor din primărie și vor fi bani pentru salariile asistentelor din creșă. Sunt convins că există un program UE pentru acest lucru. Câte fonduri europene a accesat comuna Odoreu? Cred că sunteți de destulă vreme primar și, în această perioadă, partidul pe care l-ați susținut ți din care ați făcut parte a fost la guvernare. De ce nu ați solicitat atunci acele fonduri? Nu au fost guverne care s-au îngrijit doar de binele populației? „România merită mai mult”, nu-i așa?!


Sătmărean cercetat penal după ce l-a sechestrat pe un hoț (18 ani). Și-a făcut singur dreptate
OK. Asta este știrea. Atât. Dacă hoțul a depus un denunț (foarte posibil) poliția și parchetul au obligația să cerceteze cele sesizate. Și clasarea cauzei este o soluție prevăzută de Cpp.


FOTO/VIDEO. Avioane militare pe cerul Sătmarului. Forțele Aeriene au nevoie de noi recruți
Lasă @sasha, nu-ți face probleme. Următoarele avioane le luăm la mâna a doua de la ruși. Că, și așa, eram obișnuiți într-o perioadă, să-i ajute pe agricultori la arat. Cu MIG-urile! Și, pe urmă, chemăm armata rusă în țară că și-au făcut antrenamentul în Ucraina. Poate ajută rușii la creșterea natalității. Cu forța!


VIDEO. Atenție, sătmăreni! Produse expirate, schimbate din pix, într-un supermarket
Supermarket în Călinești Oaș?! Dacă ăla este supermarket, atunci cele din Satu Mare (Auchan, Kaufland, Carrefour) ce sunt?! Supermegagalaxymarket?!


Citește articolul precedent:
FOTO. Mașină răsturnată în județul Satu Mare. Două victime preluate de SMURD

Închide