Gabriel Leș, acid după Summit-ul de la Sibiu: ”Iohannis și-a atins scopul, România nu”

sursa: presidency.ro

Ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș, susține că în urma Summit-ului de la Sibiu România nu a câștigat nimic, în condițiile în care se folosește un ”limbaj dublu” la adresa României, în special în ce privește aderarea la Spațiul Schengen. Gabriel Leș este de părere că doar președintele României, Klaus Iohannis, și-a atins obiectivele…electorale.

Redăm mai jos declarația ministrului Apărării Naționale:

,,Citind declarația post-Summit de la Sibiu aflăm cu entuziasm că : „Vom rămâne uniți, la bine și la greu. Vom da dovadă de solidaritate în vremuri dificile și vom sta întotdeauna alături unii de ceilalți.”

La aceeași reuniune găzduită de președintele Iohannis, premierul olandez, Mark Rutte ne anunță că România are interzis în Schengen pentru că nu respectă anumite condiții politice volatile și subiective, care de fapt nu au nici o legătură cu aderarea la spațiul de liberă circulație.

Înainte de orice, Uniunea Europeană este un spațiu al valorilor și principiilor pe care România le-a îmbrățișat și pe care le va apăra fără rezerve. Din păcate imbajul dublu utilizat de anumiți parteneri subminează substanța ideilor enunțate cu emfază pe hârtie.

In concluzie, din perspectivă electorală și de imagine dl președinte și-a atins obiectivele. In schimb, România NU!”Fii primul care comentează! despre "Gabriel Leș, acid după Summit-ul de la Sibiu: ”Iohannis și-a atins scopul, România nu”"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre PSD
Aurelia Fedorca către PNL Satu Mare: De ce nu le spuneți sătmărenilor că vreți să le tăiați salariul minim?

Închide