FOTODOCUMENT. Garajele ilegale ocupă hectare întregi în municipiul Satu Mare


Redacția PresaSM.ro a intrat în posesia unei analize realizate pe problema locurilor de parcare insuficiente în municipiul Satu Mare. Un aspect legat de transportul staţionar (parcare) în municipiul Satu Mare îl reprezintă bateriile de garaje amenajate în marile cartiere rezidenţiale.

Aceste garaje ocupă în prezent o suprafaţă de 3,05 hectare la nivelul întregului oraș, existând posibilitatea demolării construcțiilor și realizarea de locuri de parcare în plus, raportul fiind de 2:3. Mai exact, două garaje desfiinţate la trei locuri de parcare înfiinţate.

Pe de altă parte, cu toate că în zona centrală și în cartierele Micro 16, Micro 15, Micro 14 și Carpaţi sunt cele mai multe locuri de parcare puse la dispoziţia cetăţenilor, prea puțin sătmăreni au recurs la achiziționarea unui abonament.

 7 Comments on "FOTODOCUMENT. Garajele ilegale ocupă hectare întregi în municipiul Satu Mare"

 1. Da,in micro 16 e frumos acum.Ce a fost inainte aici se poate vedea acum in micro 15: garaje de tabla sau de beton construite pe spatiul public aratand ca niste gheto-uri in jungla cu ramasite de trotuare si fara instalatii de iluminat stradal de ti-e frica noaptea sa iesi din casa, masini parcate pe fostele spatii verzi si locuri de joaca sau chiar in fata acestor garaje ocupand si mai multe. E jale mare, dar am cheltuit bani grei cu zilele satului Mare,

  View Comment
 2. De unde ati mai scos prostia asta cu doar 68 de locuri ocopate in micro 16 card doar la mine la sunt rezervare vreo 80.

  View Comment
 3. Date oficiale ale Administrației Domeniului Public!

  View Comment
 4. Restul le intra in buzunare :)) doar si-o pus mintea la contributie. Hai ca avem putin si va deveni si Satu Mare un Oras nu doar un Sat. “ironic”

  View Comment
 5. Va rog să treceți să fotografiati și pe Strada Vasile Goldis, numerele 1,2 și Petru Rareș unde recent niște cetățeni, prieteni ai primarului, au reușit să construiască un șir de garaje de tablă mizerabilă în loc să se amenajeze locuri de parcare. Absurditate… în unele locuri se demolează in altele se construiesc astfel de cotete. Nu este drept.!

  View Comment
 6. Daca faceti o tura in micro 14 veti vedea ca majoritatea locurilor de parcare sant rezervate.

  View Comment
 7. Majoritatea garajelor din zona pieței Someș sunt de fapt pline de marfă de proveniență dubioasă! Proprietarii acestor garaje își parchează mașinile ăn parcările din jur!

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primăria Satu Mare
”Groapa lui Gyusi” are zilele numărate. Ce vrea să facă Primăria Satu Mare

Închide