Germanii investesc în sistemul de sănătate din județ! Secție ultramodernă de KINETOTERAPIE la Tășnad

foto: Aqua Medica Satu Mare

Germanii investesc în sistemul de sănătate din județul Satu Mare. Astfel, grație unei donații importante, în Secția exterioară a Spitalului Județean de la Tășnad s-a pus la punct o sală de kinetoterapie ultramodernă, unică în județul Satu Mare.

Managerul Spitalului Județean, Marcela Papici, spune că astfel se continuă tradiția bunelor relații profesionale cu Germania, formate între Werner Kessler şi dr. Nagy Tünde, şef secţie pediatrie Tăşnad şi colegii ei.

”Domnul Kessler vizitează periodic Tăşnadul de 26 de ani şi se poate mândri cu mai multe acte caritative la adresa spitalului. Elanul şi perseverenţa sa, totodată dragul de a ajuta aduna mulţi oameni în jurul lui. Realizările lui sunt benefice pentru locuitorii din Tăşnad. De această dată, prin intermediul lui, un cetăţean german în persoana lui Alexander Iacob a donat în martie anul curent suma de 8.000 de euro pentru dotarea unui cabinet de kinetoterapie. Visul a devenit realitate în septembrie 2016, când – pe lângă camera specială dotată cu pat Vojta, spalier, bandă de alergare pentru copii, plăci canadiene, set pentru dezvoltarea abilităţilor motorii, scară modulară, bare paralele reglabile, placă balans, dispozitive pentru recuperarea degetelor şi mâinii – s-a angajat şi un specialist kinetoterapeut: Susan Amelita Monika. Ea este o kinetoterapeută cu experienţă de mai mulţi ani în domeniu, cu rezultate foarte bune, chiar excelente”, a spus Marcela Papici.

Astfel de servicii medicale sunt unice în judeţ şi chiar în judeţele învecinate, a mai precizat sursa citată.

1 Comment on "Germanii investesc în sistemul de sănătate din județ! Secție ultramodernă de KINETOTERAPIE la Tășnad"

  1. unde este la Tasnad ca ma intereseaza contactatima multumesc 0740857149

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Germania, investitie, sanatate
Consultații medicale de specialitate la Cabinetele Dr. Coica

Închide