Gigantul Unicarm își revine! Cifră de afaceri de peste 140 milioane euro


Unicarm – gigantul sătmărean al industriei cărnii din România Unicarm, a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 143 de milioane de euro, în creștere față de anul precedent.

”Anul acesta estimăm că va fi la fel ca anul trecut pen­tru busi­ness“, a spus Vasile Lucuţ, pro­prie­tarul companiei.

Semnele sunt bune pentru Unicarm, în condițiile în care anul trecut existau zvonuri potrivit cărora retailerii internaţionali, printre care Profi şi Mega Image, ar fi tatonat o preluare a lanţului de magazine Uni­carm.

Afacerea construită de Vasile Lucuţ are un model de business care include activităţi de retail şi producţie. Unicarm are circa 100 de magazine, concentrate în special în centrul, nordul şi vestul ţării.

Grupul deţine în România fabrici de me­zeluri, lapte şi pâine, precum şi o re­ţea de magazine. În totalul busi­nes­sului reţeaua proprie de ma­ga­zine contribuie cu circa 30-40%, în rest diferenţa provine din vânză­rile realizate de com­pa­nie în ma­gazinele altor retai­leri stră­ini sau români.2 Comments on "Gigantul Unicarm își revine! Cifră de afaceri de peste 140 milioane euro"

  1. satmarean | august 21, 2018 at 11:23 |

    Felicitari si succes in productia proprie.

    View Comment
  2. normal după ce ați rezolvat porci oamenilor…

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Unicarm
FOTO. Unicarm, urmărit penal pentru poluarea Someșului. Plângerea, depusă de o sătmăreancă

Închide