Grevă spontană la Finanțe. Angajații: ,,Este inadmisibil ca un inspector să câștige cât un brancardier”

Angajații de la Administrația Finanțelor din Satu Mare au decis să oprească astăzi lucrul, intrând în grevă spontană, nemulțumiți de diferența mare de salarii care există între finanțele județene și Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF).

,,Nemulțumirea oamenilor este diferența mare de salarii din grila de salarizare la județe, la regiuni, față de cea din Ministerul Finanțelor. Este foarte greu să spunem care e diferența pentru că este vorba de o mulțime de funcții, o mulțime de gradații, totul diferă” a precizat Claudia Donca, președintele SAMFISC Satu Mare.

Cu toate că nu s-au putut pronunța cu exactitate despre diferențe, cei de la finanțe au avut totuși de adăugat un aspect interesant: ,,Comparativ cu alte clase ocupaționale, un inspector din finanțe ar câștiga pe noua lege cât un brancardier, iar un director de regiune cât o persoană cu funcție executivă din Ministerul Finanțelor”, a completat Claudia Donca.

Fii primul care comentează! despre "Grevă spontană la Finanțe. Angajații: ,,Este inadmisibil ca un inspector să câștige cât un brancardier”"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre grevă
GREVĂ! Oficiile poștale din județ, ÎNCHISE! Pensiile și corespodența NU au mai fost livrate

Închide