Grigore Leșe, invitat la Satu Mare. Intrarea este liberă

sursa: Facebook/CJCPCT

Grigore Leșe este invitatul special din acest an pentru Ziua Culturii Naționale. Spectacolul “Tradiție și Avangardă” va avea loc la Teatrul de Nord, iar intrarea este liberă, cu rezervare, în limita locurilor disponibile.

Invitatul special al ediției din acest an a Zilei Culturii Naționale este Grigore Leșe. Spectacolul “Tradiție și Avangardă” va avea loc la Teatrul de Nord, duminică 13 ianuarie, la ora 17.00, în Sala Mare. Potrivit organizatorilor, printre care și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, intrarea este liberă, iar rezervarea locurilor se poate face la agenția de bilete de pe str. Horea.

Organizatorii spun că spectacolul este unul inedit.

“Concept inedit în spațiul românesc și european, spectacolul ”Tradiție și Avangardă” reunește lumi muzicale diverse, frânturi de istorie și trăiri sufletești autentice. Sunt aduse împreună nestemate ale muzicii românești tradiționale, adunate, cântate și horite de Grigore Leșe, alături de lucrări consacrate din muzica universală occidentală și lucrări de inspirație folclorică scrise de compozitori români, interpretate de Mihaela Pletea – soprană, Maria Chifu – fagot și Olga Podobinschi – pian,” este descrierea făcută de organizatori.

Tot de Ziua Culturii Naționale sunt anunțate și depuneri de coroane și jerbe, atât la statuia lui Mihai Eminescu, cât și la Monumentul Limbii Române.

1 Comment on "Grigore Leșe, invitat la Satu Mare. Intrarea este liberă"

  1. lăsați l sa nu facă siaisi talentat si sa si dea aera ca la ei la lăpuș .sa stea acasă pensionarul ca o cantat destul în fluier .lese stai acasă la soba cu tata ta,si te odihnește.ca ai muncit mult la viață ta.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre concerte
SUPER concert Smiley în CENTRUL Sătmarului. MII de sătmăreni au făcut SHOW (FOTOGALERIE)

Închide