Groapa lui Gyuszi va fi istorie! Încep lucrările de reabilitare a Pasajului Coposu!


Centrul nou al municipiului Satu Mare va intra în reabilitare de la începutul săptămânii viitoare. Cu toate că lucrările trebuiau să înceapă astăzi, din cauza vremii nefavorabile acestea au fost amânate pentru luni, 26 martie 2018.

Materialele necesare au ajuns deja în municipiul Satu Mare, astfel încât doar vremea mai reprezintă un impediment. ”Groapa lui Gyuszi”, care va regândită TOTAL în planul materialelor folosite la reabilitare. Va fi înlocuit așa-zisul lemn Tekk cu care este acoperită groapa de evenimente. Este vorba despre un material compozit între plastic și lemn. 70% lemn și 30% plastic.

Administratorul public al municipiului Satu Mare, Maskulik Csaba, a declarat că lucrările se vor executa pe mai multe etape. În primul rând se va îndepărta lemnul vechi, apoi se va face o salubrizare completă a întregii zone. După care se va continua cu lucrările efective de construcție.

În ceea ce privește termenul de finalizare, primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a estimat termenul la circa cinci săptămâni.

”Se va lucra inclusiv la structură. Va fi schimbată o mare parte din structură, care nu mai rezistă. Dacă decopertăm poate o să ne dăm seama că va trebui să facem și canalizarea. Lucrarea nu este atât de complicată, ea se poate termina în patru sau cinci săptămâni”, a spus Kereskenyi Gabor.6 Comments on "Groapa lui Gyuszi va fi istorie! Încep lucrările de reabilitare a Pasajului Coposu!"

 1. Și anul trecut dl primar ne-a spus același lucru….

  View Comment
 2. Sunt curios ce faceti cu lemnul recuperat. Lemnul de TEC este foarte bun pt mobilier de exterior (banci, mese, samd) si nu numai. Reciclati, refolositi, nu aruncati, nu puneti pe foc.

  View Comment
 3. Nu va faceti probleme la ce va fi folosit lemnul TEK recuperat.Deja are stapin si o noua viata ca si mobilier de gradina.Ghiciti unde…..

  View Comment
 4. ar trebuii facute banci in parc sau in gradina romei cu lemnul acela

  View Comment
 5. Trebuie inlocuit si asfaltul de la pista de biciclete de langa groapa

  View Comment
 6. Podina Cristian | martie 21, 2018 at 14:14 |

  bravo și succes ,se poate

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre groapa lui Gyusi
Au sosit toate materialele pentru reabilitarea ”Gropii lui Gyuszi”! Lucrările pot începe

Închide