Guvernul închide robinetul cu bani pentru ștrandul Tășnad. Cu toate că există toate documentele necesare


Deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran Voinea, a depus, în 2 septembrie, o întrebare pentru ministrul Economiei referitoare la Baza de tratament de la Tășnad: ”Având în vedere că întreaga documentație este gata și autoritățile locale au făcut toate demersurile pentru această investiție de interes pentru sănătatea sătmărenilor – și nu numai – cu afecțiuni de tip neurodegenerativ, de ce nu există niciun progres? Mai ales că au trecut deja 3 ani de când proiectul este întocmit!”.

Deputat Ioana Bran Voinea

Redăm mai jos comunicatul deputatului social-democrat:

”Chiar dacă Regulamentul Camerei Deputaților prevede că răspunsul trebuie să fie dat în termen de 15 zile, cei de la Ministerul Economiei au răspuns după 35. Dar nu aceasta este problema – deși e o problemă – ci răspunsul în sine, care, pe scurt, ar fi așa:

❗️ Sumele pentru finanțarea investițiilor în turism se alocă „în limita fondurilor disponibile” – dar nu se menționează în baza căror criterii.

❗️ Proiectul nostru – ca și altele – are nevoie de avizul Comitetului Tehnico-Economic al ministerului, care analizează toate documentațiile trimise de autoritățile locale. „În acest moment, se are în vedere înființarea Comitetului Tehnico-Economic”, se arată în răspuns. Deci după un an de guvernare, PNL nu a reușit să înființeze acest Comitet care trebuie să avizeze proiectele!

Vă atașez atât întrebarea, cât și răspunsul. Îmi pare rău că Tășnadul trebuie să mai aștepte… Investiția nu este mare, dar pentru comunitate ar însemna mult. Am să revin periodic cu întrebări la minister în legătură cu înființarea acelui Comitet. Poate se va face, totuși”.Fii primul care comentează! despre "Guvernul închide robinetul cu bani pentru ștrandul Tășnad. Cu toate că există toate documentele necesare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Deputat Ioana Bran
Pensii speciale vot Ioana Bran
Deputatul Ioana Bran: ”Stimulent de 2000 lei pentru cadrele didactice din prima linie”

Închide