Guvernul lui ”pește prăjit”. Mai multe instituții din Satu Mare, în grevă

Având în vedere că în urma protestelor anterioare din data de 14.03.2017, 21.03.2017 și 27.04.2017 nu a existat nicio reacție de susținere din partea Ministerelor /Guvernului /factorilor politici privind eliminarea discriminării angajaților din Agenția Națională pentru Protecția Mediului și Agențiile Județene pentru Protecția Mediului, mai mult lipsa de răspuns la solicitările scrise ale sindicaliștilor, aceștia se văd nevoiți să declanșeze conflictul de muncă, astfel încât astăzi, 30.05.2017, între orele 11.00-13.00, angajații ANPM și ai APM- urilor vor fi într-un nou protest spontan și vor inregistra CONFLICTUL DE MUNCĂ la Ministerul Mediului și la Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social.

De asemenea, angajații din cadrul Instituției Prefectului Satu Mare intră miercuri în grevă japoneză. Și asta pentru că nu sunt de acord cu grila de salarizare în care au fost cuprinși. Este important de precizat că surse din cadrul Instituției Prefectului au confirmat pentru PresaSM.ro că unii funcționari nu se omoară cu munca. Chiar dimpotrivă…

”Angajații Instituției Prefectului-Județul Satu Mare vor organiza miercuri 31 mai 2017 o grevă de avertisment de tip grevă japoneză. Principala nemulțumire se referă la politica salarială discriminatorie a Parlamentului și Guvernului României, precum și a Ministerului Afacerilor Interne în raport cu funcționarii publici și personalul contractual din Instituțiile Prefectului, ale căror salarii sunt în momentul de față cu cca 50% mai mici decât majoritatea celor din serviciile publice deconcentrate, consilii județene și primării”, susțin sindicaliștii din Instituția Prefectului.1 Comment on "Guvernul lui ”pește prăjit”. Mai multe instituții din Satu Mare, în grevă"

  1. astia nu merita 2 bani , numai hartii le trebe , rest ca pluteste mizeria peste tot , nu conteaza

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre protest
Scandal monstru într-o comună din județ! Primarul și-a pus întreaga localitate în cap

Închide