HALUCINANT. Copil (10 ani) obligat să-și viziteze tatăl agresiv, în Satu Mare

Poveste halucinantă în municipiul Satu Mare. Reporterii PresaSM au aflat povestea unui minor, în vârstă de zece ani, care este obligat prin diferite mijloace legale să își viziteze tatăl natural, despre care a spus în fața judecătorilor că ar fi violent și că ar consuma băuturi alcoolice. Mai mult, copilul susține că a fugit de tatăl său, moment în care o mașină a fost la un pas să îl accidenteze.

Părinții minorului au divorțat în anul 2011, iar de atunci a început și calvarul. Tatăl minorului o acuză în mod sistematic pe fosta soție că nu l-ar lăsa pe minor să îl viziteze, motiv pentru care a deschis mai multe acțiuni civile.

Interesant este faptul că minorul le-a spus judecătorilor că mama sa îl lasă să-și viziteze tatăl, dar el nu ar dori acest lucru. De atunci, copilul este purtat prin sălile instanțelor de judecată, respectiv este supus unor evaluări sistematice, fiind efectiv bulversat de ce i se întâmplă.

Redăm o parte din mărturia minorului în fața judecătorilor, realizată în acest an:

”(…) La intreharea instanţei, arata că ştie că este stabilit un program de vizitare, când la tatăl când la mama sa, dar nu vrea să meargă cu tatăl său, deoarece tatăl său bea şi îl bate. Când a stat la tatăl său trei zile, l-a bătut fără niciun motiv pentru că a băut o sticlă de bere. A plecat odată cu trotineta jos şi pe urmă l-a întrebat de ce s-a dus jos cu trotineta. Tatăl său are obiceiul să bea, odată l-a păcălit că îi dă o sticlă de bere şi aşa a reuşit să fugă de el. Atunci era să îl calce maşina (…)”.

1 Comment on "HALUCINANT. Copil (10 ani) obligat să-și viziteze tatăl agresiv, în Satu Mare"

  1. acesst ,,mama” care susține că îl lasă pe copil la tatăl, în anul 2015 a postat copilul pe internet complect dezbrăcat.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Tribunalul Satu Mare
Afaceri cu statul: cum să vinzi marfă la suprapreț, de până la 16 ori, via Satu Mare

Închide