HARTĂ. Cum pot să ajungă românii în țară, prin Ungaria. Traseele permise

Autoritățile maghiare au finalizat implementarea tuturor măsurilor solicitate de România pentru fluidizarea tranzitării teritoriului Ungariei de către cetățenii români și pentru scurtarea timpului de așteptare la frontiera româno-maghiară.

Alăturat aveți harta cu toate traseele și punctele de frontieră care pot fi folosite pentru tranzitarea Ungariei, harta pe care toți cetățenii care intra în Ungaria o primesc la frontieră. 

Printr-o notă de informare emisă de autoritățile din cadrul Ministerului de Interne maghiar, punctele de trecere a frontierei de pe teritoriul Ungariei au primit ordin să se deschidă pentru traficul de turisme şi persoane, începând cu data de 22 mai 2020, ora 13,00, informează Instituția Prefectului Satu Mare.

Program în vama Petea și Urziceni

Punctele de trecere a frontierei Vallaj – Urziceni și Csengersima – Petea vor fi deschise cu posibilitatea de tranzitare atât pe sensul de intrare, cât și pe sensul de ieșire din țară, cu respectarea următorului program:

– de luni până vineri, de la ora 06,00 – 24,00;

– în weekend, cele două puncte de trecere vor fi deschise 24h/24h.1 Comment on "HARTĂ. Cum pot să ajungă românii în țară, prin Ungaria. Traseele permise"

  1. Și se poate trece frontiera fără a intra în carantină?

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre PTF Petea
ULTIMĂ ORĂ! Ungaria redeschide traficul prin PTF Petea și Urziceni!

Închide