Și se poate trece frontiera fără a intra în carantină? …

Comment on HARTĂ. Cum pot să ajungă românii în țară, prin Ungaria. Traseele permise by Foris.

Și se poate trece frontiera fără a intra în carantină?

Recent Comments by Foris

Relansare economică: Se promit mii de kilometri de autostrăzi, drumuri expres și căi ferate
De ce vă bateți joc de noi? Vă plătim bine să mințiți bine? Nici nu ne reprezentați interesele deși aceasta este profesia voastră prea bine plătită. (mă refer la politicieni, nu la cei care au scris articolul)


FOTO/VIDEO. Protestatarii, mesaj către conducerea CJ Satu Mare: “Intrăm peste ei”
Numai Pataki e în consiliu? Numai UDMR e în consiliu? E de tot râsul. Cert este faptul că există incompetenți în structura consiliului județean, dacă până acuma nu s-a rezolvat problema acestui drum, problemă care ține de mult. Nu se vorbește de altceva la ședințe numai despre cine ce a spus și în ce măsură careva bagă bețe-n roate. Sloganul ” PSD, ALDE, … scalvii UDMR” este de tot râsul. Vă bateți joc de aleșii voștrii. Aste nu este soluție la problema voastră. Luați-i la rost pe aleșii voștrii.
Utilizez acel drum incredibil și știu cât de dureroasă este situația, din acest punct de vedere le dau dreptate oamenilor, dar să fim serioși ce are partidul sau partidele?


Van kilátás az útfelújítás folytatására
Ponntosan ez a baj. Van egy fővállalkozó, le szedi a krémet, ki adja egy alvállalkozónak, az tovabb adja egy masik alvállalkozónak, az kiadja napszámosoknak, es majd akkor dólgoznak ha esik az eső. Soha nincs egy tiszta kép az egész dologról, csak hitegetés. Aszfaltozott utakat újra aszfaltoznak, de egy tényleg rosz utat nem javitanak meg. Ez az út borzasztó.
Kapóra jön a többi pártnak, van min felhabórodni.


FOTOGALERIE. Bătaie de joc! “Depozit” de gunoaie lângă clopotele pentru reciclare
Aici măcar e aruncat lângă tomberon, la sate gunoiul e aruncat pe câmp, pârâu și șanț.


Minora (17 ani) răpită de pe stradă a fost găsită! Poliția a dat primele informații
Dacă se poate, vă rog să ne informați cu privire la modul în care fata a ajuns la Arad. Sună de parcă se știau cu răpitorii. Dacă răpirea devine un obicei la ordinea zilei atunci vom face demersuri pentru protejarea copiilor noștri. Mulțumim pentru anunț.


Citește articolul precedent:
Incendiu la o mare fabrică din Satu Mare! Intervenție de urgență a pompierilor

Închide