HORROR! Cel mai CATASTROFAL drum din județ s-a RUPT în DOUĂ! (VIDEO)


Cel mai catastrofal drum din județul Satu Mare, care leagă localitățile Tășnad, Cig, Eriu Sâncrai, Craidorolţ, Pişcari, Terebeşti, Gelu, Mădăras, a ajuns în cea mai gravă situație cu putință: s-a rupt, pur și simplu, în două!

drum-crapat-pe-mijloc01

Din filmarea de mai jos se poate vedea cum cele două benzi de circulație se depărtează una de cealaltă.

”Ea reflectă incompetența guvernanților sătmăreni sau reaua lor voință. Mă întreb revoltat, cum este posibil să fim pedepsiți zi de zi folosind taxele noastre pe care le administrează prost? Oare acești oameni realizează ce pagube produc cetățenilor din zonă, ce gândesc aceștia? Nu cred că sunt în stare…”, s-a plâns sătmăreanul care a postat acest filmuleț.

După ani de chin pentru locuitorii din satele Cig, Eriu Sâncrai, Craidorolţ, Pişcari, Terebeşti, Gelu, Mădăras și orașul Tășnad, drumul care face legătura între aceste localități a intrat în reabilitare.

Singura porțiune reabilitată până în prezent este cea dintre Tășnad și Cig, astfel încât drumul dintre Mădăras și Gelu poate să își continue SEPARAREA. 

asfaltare-tasnad14

Executantul lucrărilor este Antrepriza Reparaţii şi Lucrări – ARL Cluj SA. Județul Satu Mare va investiți suma de 46.044.913 lei în acest proiect.

Durata de execuţie a lucrărilor este de 36 de luni de la emiterea ordinului de începere, iar perioada de garanție este de trei ani de la data recepţiei la terminarea lucrărilor. Modernizarea drumului se va face pe o lungime de 36,987 km iar lățimea părții carosabile va fi de 6,5 m. În cadrul aceluiași proiect se vor se vor reliza și 64 de podețe transversale, șanţuri de pământ și rigolepe o suprafață de 67 metri. Se vor amenaja și drumurile laterale pe toată lungimea drumului modernizat, accesul la acestea fiind făcut prin 163 de podețe. Totodată, se vor reface și 672 accese la proprietăți și podețe pentru fiecare proprietate în parte.1 Comment on "HORROR! Cel mai CATASTROFAL drum din județ s-a RUPT în DOUĂ! (VIDEO)"

  1. Abia cand se va intampla ceva rau se vor lua masuri.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre drum național
”PLOMBARE” SF a drumului dintre Carei și Tășnad! Metodă UNICĂ în România

Închide