În sfârșit! Sute de mii de euro pentru dotarea secțiilor pentru copii a Spitalului Județean

FOTO. Arhivă

Consiliul Județean Satu Mare, prin conducerea Spitalului Județean Satu Mare, își propune să investească sute de mii de euro în modernizarea mai multor secții de pediatrie și neonatologie.

Banii urmează să fie accesați printr-un proiect cu finanțare europeană, care va fi depus în data de 30 noiembrie. Bugetul total aferent proiectului „Intensive care for future” este 1.100.000 euro, din care Spitalului Județean de Urgență Satul Mare îi revin 550.000 de euro.

”Obiectivele specifice ale proiectului vizează dotarea cu echipamente medicale noi a secțiilor de neonatologie, de terapie intensivă şi a locației Tășnad din cadrul Spitalului Județean. Investiția prevede dotarea Secției Neonatologie cu incubatoare, aparate pentru ventilație mecanică, mese radiante, inclusiv cu modul reanimare, ecograf. De asemenea, dotarea Secției Anestezie şi Terapie Intensivă cu aparate pentru ventilație mecanică de înaltă performanță inclusiv cu modul pediatrie, monitoare dotate cu transductor şi injectomate. Mai vorbim despre un EKG portabil, defibrilator, ecograf portabil şi monitor în locația Tășnad a Spitalului Județean”, a declarat managerul Spitalului Județean, Adrian Marc.Fii primul care comentează! despre "În sfârșit! Sute de mii de euro pentru dotarea secțiilor pentru copii a Spitalului Județean"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Spitalul Județean Satu Mare
Adrian Marc, noul manager al Spitalului. Vrea clădiri noi și heliport, de 11 milioane euro

Închide