În sfârșit! Un sătmărean, OMUL care poate decide soarta echipei Steaua București

În timp ce unii ofiței ai Armatei Române își permit să jongleze cu soarta echipei Steaua București, riscând să ducă un brand uriaș al României în derizoriu, se pare că statul român reacționează la un nivel înalt.

Astfel, ministrul Apărării Naționale, sătmăreanul Gabriel Beniamin Leș (41 de ani) a intervenit pentru prima dată în scandalul dintre Steaua lui Gigi Becali și echipa Armatei și spune că a trimis Corpul de Control peste CSA.

”Astăzi, am dispus Corpului de Control şi Inspecţie să demareze urgent şi cu maximă seriozitate verificări cu privire la modul în care a fost gestionată situaţia generată de revenirea în patrimoniul Clubului Sportiv al Armatei a mărcii «Steaua Bucureşti». Până la concluziile furnizate de către Corpul de Control, legalitatea şi onoarea militară sunt principalele mele aşteptări de la conduita întregului corp de ofiţeri ai CSA Steaua şi ai Ministerului Apărării Naţionale. La finalul misiunii de control, vom face publice rezultatele acesteia”, a fost poziţia Ministrului Apărării pe facebook.

gabi-les

Poate nu ar strica ca acei generali să nu uite că Steaua nu este a Armatei Române, ci a milioanelor de români, care și-au pus speranțe uriașe în acest brand. Prea se comportă unii militari de parcă Ministerul Apărării le-ar aparține de drept, cu toate bunurile lor.

3 Comments on "În sfârșit! Un sătmărean, OMUL care poate decide soarta echipei Steaua București"

 1. Totul este politică. Dacă era vorba de ASA Tg. Mureș, care a fost tot a armatei, nu se băga nimeni. Dar, cu nemele Steaua, se schimbă … era să zic macazul. Dar acolo este vorba de Rapid. Apropo, chiar nimic pentru Rapid?!

  View Comment
 2. Breda Gheorghe | ianuarie 18, 2017 at 22:04 |

  Becali a bagat bani seriosi acolo si a ridicat Steaua,generalii vor sa mai roada un ciolan de asta nu se opresc din actiunile lor.

  View Comment
 3. Nu este normal ca din banii publici să se finanțeze cluburi sportive și culturale pentru profesioniști sub umbrela ministerelor. Din acei bani se pot plăti salarii și alte sporuri pentru angajații din aceste ministere, care într-adevăr muncesc.
  Da sunt de acord ca să fie competiții sportive și culturale de amatori care să se desfășoare între angajații acestor instituții și nu să facem ofițeri și generali toți sportivii și artiștii. Suntem tot în perioada comunistă în această situație.

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.