INCALIFICABIL. Viceprimarul Albu, atitudine de mahala: ”Dacă te freacă-n c…?!”

Viceprimarul municipiului Satu Mare, Adrian Albu, adoptă o atitudine reprobabilă față de jurnaliștii care pun întrebări incomode. Sau cât se poate de normale.

Întrebat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, despre problema exproprierilor de pe traseul viitoarei centuri, Adrian Albu i-a răspuns unui jurnalist al satumarenews.ro astfel: ”Dacă chiar te freacă-n cur, îți dau lista cu exproprierile”. Albu a încercat să dreagă ulterior busuiocul, dar afirmația i-a scăpat…

Unde mai punem la socoteală că jurnalistul în cauză este o doamnă respectabilă, jurnalist consacrat și mamă a unui copil cu rezultate de excepție la învățătură.

În urmă cu câteva luni, viceprimarul Adrian Albu a avut un alt derapaj. De această dată la adresa unui jurnalist al PresaSM. Pentru că nu i-au convenit unele informații apărute în presă, legate de negocierile dintre PSD și UDMR pentru debarcarea PNL din conducerea Primăriei Satu Mare, Adrian Albu a spus indirect: ”Ce să fac? Să îl înjur?! Un …”.

O colegă de la Radio Cluj i-a atresa atenția viceprimarului Albu că jurnaliștii PresaSM și-au făcut doar datoria, aducând în atenția opiniei publice informații cât se poate de reale, preluate chiar din rândurile UDMR, PSD și PNL!

PresaSM consideră că astfel de atitudini nu fac cinste președintelui PNL Satu Mare și viceprimar al municipiului Satu Mare. Considerăm că replica se poate oferi și cu limbaj mai civilizat.

PresaSM își asumă critica, dar nu și replicile incalificabile!

2 Comments on "INCALIFICABIL. Viceprimarul Albu, atitudine de mahala: ”Dacă te freacă-n c…?!”"

  1. La ce limbaj va asteptati de la un fost PDL-ist care , pe deasupra , mai simte ca se clatina si scaunul sub el??

    View Comment
  2. Dacă ar “zbura” ar fii bine pentru toți.
    Ce mi Orban ce mi el ce mi-s ceilalți de teapa lui !!!!!!!!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Adrian Albu
PRIMA posibilă plecare din FRUNTEA Primăriei Satu Mare! Un viceprimar a făcut PASUL

Închide