INCENDIU la o FABRICĂ din Satu Mare. Mai mulţi muncitori au fost EVACUAŢI

Pompierii au fost solicitati azi, în jurul orei 02:49, cu privire la izbucnirea unui incendiu la sediul unei societăţi comerciale de prelucrare a cauciucului din localitatea Satu Mare.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, flăcările cuprinzând instalaţia electrică a cuptorului industrial de temperare a cauciucului.

Având în vedere faptul că în clădirea ce adăpostea utilajul cuprins de flăcări se aflau persoane angajate, a fost necesară evacuarea acestora, acţiune întreprinsă de către personalul serviciului privat pentru situaţii de urgenţă al societăţii respective.

Prin eforturile concertate ale echipajelor de intervenţie s-a reușit limitarea şi stingerea incendiului, în acest fel fiind salvate bunuri de valoare considerabilă.

Cauza probabilă determinantă de producere a incendiului, în urma cercetărilor efectuate la faţa locului, a fost aprinderea maselor plastice din componenţa utilajului, în urma frecării datorate folosirii generatorului, motorului electric, cu defecţiuni sau suprasolicitat.

Incendiul a fost lichidat după două ore, fără a exista victime

Fii primul care comentează! despre "INCENDIU la o FABRICĂ din Satu Mare. Mai mulţi muncitori au fost EVACUAŢI"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.