Începe marea curățenie de primăvară în Sătmar! Tot ce trebuie să știți

Primăria Municipiului Satu Mare împreună cu operatorul de salubrizare S.C Florisal SA demarează acţiunea “Curăţenia de primăvară” care se va derula în perioada: 19.03.2018 – 31.03.2018.
Acţiunea va avea loc numai pentru colectarea deşeurilor vegetale din curţile şi grădinile caselor. Colectarea acestora se va realiza exclusiv în zilele în care strada este programată pentru colectarea deşeurilor menajere.

Rugăm cetățenii municipiului Satu Mare să depoziteze deşeurile vegetale în grămezi, lângă pubele, în ziua în care strada este programată pentru ridicarea deșeurilor menajere, până la ora 7.00, astfel încât operatorul să le poată ridica. Deşeurile vegetale trebuie colectate separat și NU se amestecă cu deşeurile menajere.

De asemenea, atragem atenția cetățenilor că, depozitarea deșeurilor vegetale pe domeniul public înainte de demararea acțiunii, respectiv înainte de data de 19 martie, se sancționează cu amenzi, conform Hotărârii Consiliului Local nr.33/2011.

Cetățenii municipiului Satu Mare nu sunt taxați suplimentar pentru colectarea şi transportul deşeurilor vegetale, cheltuielile fiind suportate din bugetul local.

SURSA: Biroul de presă al Primăriei Municipiului Satu Mare

Fii primul care comentează! despre "Începe marea curățenie de primăvară în Sătmar! Tot ce trebuie să știți"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primăria Satu Mare
FOTOGALERIE. Din ”Gheto” în bloc decent. 39 de apartamente noi pe Ostrovului!

Închide