Începe marea plombare a drumurilor județene! Judecătorii au făcut ordine

Judecătorii Curții de Apel Oradea a tranșat marea de contestații dintre firmele de asfaltare, care au ținut în loc lucrările de plombare a drumurilor județene. Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, speră ca în două săptămâni să se dea drumur la primele plombări.

”Ne bucură faptul că instanța în final a decis, susținând punctul de vedere a colegilor de la Consiliul Județean Satu Mare. Ne bucurâ și mai mult faptul că, cu terminarea contestațiilor instituția noastră poate semna în sfârșit un contract de execuție pentru a asigura siguranța cetățenilor în trafic pe drumurile județene. Așteptăm ca procedurile administrative să se termine, dar în două săptămăni putem deja interveni pe cele mai urgente tronsoane cu plombări și reparații”, a declarat Pataki Csaba, preșsedintele Consiliului Județean.

Soluția judecătorilor Curții de Apel Oradea: ”În sedința publicată azi, 13 iulie 2017, Curtea de Apel Oradea respinge ca nefondat și ia act de renunţarea la judecata recursului formulat de SC. Diferit SRL în contradictoriu cu intimaţii Asocierea Alfa Rom SRL – Construcţii Drumuri SA – Samcif SA, SC. Drum Construct SRL, Judeţul Satu Mare. Respinge ca nefondate recursurile formulate de recurenta Asocierea Alfa Rom SRL – Construcţii Drumuri SA – Samcif SA în contradictoriu cu intimaţii SC Diferit SRL, SC. Drum Construct SRL, Judeţul Satu Mare şi recurenta SC. Drum Construct SRL în contradictoriu cu intimaţii SC Diferit SRL, Asocierea Alfa Rom SRL – Construcţii Drumuri SA – Samcif SA, Judeţul Satu Mare împotriva Sentinţei nr. 405/CA din 28.02.2017 pronunţată de Tribunalul Satu Mare, pe care o menţine în totul. Obligă părţile recurente să plătească părţii intimate SC. Diferit SRL câte 17.850 lei fiecare cheltuieli de judecată în recurs. DEFINITIVĂ”. Fii primul care comentează! despre "Începe marea plombare a drumurilor județene! Judecătorii au făcut ordine"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Consiliul Județean Satu Mare
FOTO. Imaginile rușinii în centrul Sătmarului! Chiar în fața Consiliului Județean

Închide