Din pacate nu s-a rezolvat situatia, doar pentru cateva zile. …

Comment on INCREDIBIL. Focuri de armă în Satu Mare. Polițiști loviți cu pumnii și picioarele de trei indivizi by Foris.

Din pacate nu s-a rezolvat situatia, doar pentru cateva zile. Deoarece indivizii de acest gen nu sunt pedepsiti in mod corespunzator, prind curaj si nu mai ai ce face cu ei doar daca i-ti murdaresti mainile si constiinta si-ti faci singur dreptate. Felicitari domnilor politisti pentru ca va-ti riscat viata si sanatatea pentru mentinerea ordinii publice.

Recent Comments by ForisFOTO/VIDEO. Scandal în trafic, între un avocat cunoscut și polițiști. Șoferul ar fi refuzat să coboare din mașină
Nu înțeleg de ce trebuia să coboare din mașină? Eu am fost oprit în trafic de multe ori dar nu m-i sa vorbit nici odată înjositor, nu am fost umilit a fost respect reciproc. Avocatul fiind de vină probabil a apelat la isterie că dacă va scăpa cum o fac mulți alții și multe altele. Eu îi respect, chiar dacă uneori nu au dreptate dar atunci prin respect ca om le aduc la cunoștiță observațiile mele. Se poate și așa.


Campanie umanitară pentru familia lui Ocsi, sătmăreanul ars de viu în accidentul de la Ciuperceni
@Anonim, cine vrea dă, cine nu vrea nu dă. În rest zici tu ceva.


FOTO/VIDEO. Accident extrem de grav în sensul de la Burdea. Bărbat lovit de un TIR
Dacă nu era camionul, era autobuz sau autoturism. Bărbatul nu avea voie să traverseze șoseaua care oricum este aglomerat. Poate a vrut să se sinucidă și acum altul e bun de plată. Acolo fiind atât de aglomerat încât ajunge să fii atent la ceilalți participanți la trafic.


Un avocat face acuzații grave la adresa unor polițiști de frontieră din Satu Mare, după împușcarea a doi indivizi
Doamna avocat iși face doar treaba pentru care este plătită. Nici ea nu crede ce spune dar asta e meseria ei.


Trei copii rămași orfani și două soții văduve, după tragedia de la Ciuperceni. Un asistent și un muncitor au decedat
Nu am cuvinte și știți ce este mai tragic? Se întâmplă des. Ar trebui introdus în învățământ o materie de comportament social și scos o altă materie pentru a nu-i îngreuna viața elevilor. Prea multe materii care nu-și au rostul.
Citește articolul precedent:
FOTO. Distanțare inexistentă pe mijloacele de transport în comun. Controalele se lasă așteptate

Închide