În Satu Mare sunt amendați și morții! Datorează milioane de lei și sunt executați silit

În municipiul Satu Mare sunt executați silit și morții. Asta în timp ce alți datornici au scăpat de ochiul vigilent al Direcției de Impozite și Taxe Locale, potrivit unor informații intrate în posesia PresaSM.ro.

Concret, din suprapunerea datelor Direcției Generale de Evidență a Persoanelor Satu Mare referitoare la persoanele decedate până la data de 31.12.2015, cu datele din listele de datornici a Direcției de Impozite și Taxe Locale, rezultă că nu au fost scoși din lista datornicilor mai mulți morți.

Aceștia datorează nu mai puțin de 1.710.572 lei. Din care debite în sumă de 964.394 lei şi, culmea ironiei, majorări de întârziere în sumă de 746.178 lei.

Și ca meniul să fie complet, au fost aplicate amenzi persoanelor decedate în valoare de 140.968 lei. Potrivit legislației în vigoare, autoritățile aveau obligația de a verifica aceste persoane și de a le declara starea de insolvabilitate în cazul în care au decedat.

1 Comment on "În Satu Mare sunt amendați și morții! Datorează milioane de lei și sunt executați silit"

  1. Dar ce prosti pot sa fie…Asta e lumea in care traim din pacate.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primăria Satu Mare
Video spectaculos! Moș Nicolae coboară ”din cer” în municipiul Satu Mare

Închide