Indemnizație pentru creșterea copilului, RECORD pentru Satu Mare, primită de o persoană

Mii de părinți din județul Satu Mare se bucură de indemnizația de creștere a copilului, în valoare de 1.063 lei. Dar sunt și persoane mai fericite, care ajung să încaseze sume fabuloase la acest capitol. Este și cazul unei persoane din județul Satu Mare ca încasează lunar nu mai puțin de 11.900 de lei.

”La nivelul judeţului Satu Mare indemnizaţia pentru creşterea copilului minimă în plată este în cuantum lunar de 1.063 lei (pentru un număr de 1.436 dosare), iar cel mai mare cuantum stabilit al îndemnizaţiei lunare este de 11.900 lei (drept nou – 1 singur dosar)”, se arată în evidențele Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială.

Ce-i drept, suma este una record pentru județul Satu Mare, în România fiind întâlnite valori mult mai mari.

Topul indemnizaţiilor pentru creşterea şi îngrijirea copilului este condus de un parinte din Sibiu, cu venituri lunare de 187.158 lei si o indemnizatie de 159.084 lei, venit realizat ca membru asociat sau persoană autorizată să desfăşoare o activitate independent.

Locul secund este ocupat de o mamă din Bucureşti, cu venit de 110.786 lei şi indemnizaţie de 94.168 lei, din acelaşi tip de activitate, iar pe trei este un părinte din Constanţa, cu venituri de 87.874 lei si indemnizaţie lunară de 74.693 lei.

Fii primul care comentează! despre "Indemnizație pentru creșterea copilului, RECORD pentru Satu Mare, primită de o persoană"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului
Problema ”asistaților”, fără SOLUȚIE în municipiul Satu Mare. Primar și viceprimar, atacați cu TOPOARE!

Închide