ÎNFIORĂTOR! CUM a fost DEVALIZAT Hotelul Sport din Satu Mare, cu AVIZUL statului!

Hotelul Sport – aflat în domeniul public al statului – a fost râvnit, rând pe rând, de toate partidele politice. Indiferent de culoarea lor politică. Mai exact, de grupurile de interese care s-au format în cadrul acestora. După ce au reușit să acceadă în funcții publice, politicienii au început DEVALIZAREA unor bunuri ale statului român. Iar Hotelul Sport nu face nicio excepție.

O spune, cu subiect și predicat, actualul director al Direcției Județene de Tineret și Sport, Virgil Dragoș, singurul care a încercat să salveze ce a mai fost de salvat!

virgil dragos

Directorul DJTS, Virgil Dragoș, s-a luptat și cu ”băieții deștepți” și cu indiferența criminală a statului

Virgil Dragoș a povestit cum foștii directori – unși cu grație de către defunctul PDL – au pus mâna pe Hotelul Sport în anul 2010. Și asta cu avizul Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret! Doar că DJTS, sub conducerea lui Virgil Dragoș, a pus bețe în roțile ”băieților deștepți”.

”În urma avizului Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret a fost semnat Contractul de închiriere a bunurilor imobile din domeniul public al statului, aflate în administrarea ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, prin Autoritatea de Naţională pentru Sport şi Tineret nr. 1302/14.12.2010 prin care U.A.B.S. Hotel Restaurant Sport a fost dată spre închiriere către S.C. BOSIC EMPIRE COMPANY S.R.L. Carei. Am denunţat unilateral contractul de închiriere începând cu data de 01.02.2014, prin Decizia nr. 2 din data de 31.01.2014 a D.J.S.T. Satu Mare, decizie care a fost atacată în instanţă de chiriaș”, spune Virgil Dragoș.

Virgil Dragoș spune că DJTS a reintrat în posesia Hotelului Sport, dar imobilul este cam… INUTILIZABIL! S-au cerut bani de la Compania Națională de Investiții pentru reabilitarea Hotelului, dar statul român a refuzat să aloce banii! Adică este de acord cu înstrăinarea Hotelului, dar nu este de acord cu SALVAREA lui. Concluzie: statul este cel mai idiot administrator!

”La începutul lunii octombrie 2015, D.J.ST. Satu Mare a reușit să reintre în posesia imobilului Hotel Sport, dar acest bun se prezintă într-o stare de uzură fizică accentuată fiind practic inutilizabil, motiv pentru care ne-am adresat Ministerului Tineretului și Sportului cu solicitarea ca obiectivul Hotel Sport să fie preluat de către Compania Națională de Investiții pentru refuncționalizare și modernizare, dar răspunsul C.N.I. a fost negativ”, a mai spus Virgil Dragoș.

1 Comment on "ÎNFIORĂTOR! CUM a fost DEVALIZAT Hotelul Sport din Satu Mare, cu AVIZUL statului!"

  1. Mai cand au fost baieti destepti cum ii numiti voi sa vazut ceva acolo au facut treaba , dar de cand le-ati bagat bete in roate nu se mai face nimic acolo
    Iarba e de un metru in curte , bataie de joc ce faceti voi sa va fie Rusine!!!! Ce se intampla la taberele scolare acuma mafiotilor?

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Citește articolul precedent:
Cea mai POLUATĂ zonă din municipiul Satu Mare. Nivel DUBLU față de cel ADMIS

Închide