Se tot spune de ani de zile despre problemele de …

Comment on Inuman la Urgență. Fără calmant, ore în șir, pentru un bărbat cu dureri mari by pacient.

Se tot spune de ani de zile despre problemele de la urgență. Poți să mori cu zile, acolo nu ești băgat în seamă. Personalul, cu mici excepții, sunt ocupați cu telefoanele, probabil facebook, internet și alte urgențe de acest gen. Nu s-a luat nicio măsură pentru că la urgențe în Satu Mare,dar și în unele secții, bolnavii nu contează! Tot ce contează e salariul!

Recent Comments by pacient

Nașterea în pandemie la Spitalul Județean Satu Mare. Experiența traumatizantă a unei tinere mămici
Iar despre spitalul HOROR! Și nimic nu se schimbă! Cei din conducere, inclusiv de la consiliul județean, au asurzit cu toții. Altfel nu îmi explic cum după atâția ani de reclamații tot nu fac nimic.


NORMALITATE. Conducerea Spitalului Județean roagă sătmărenii să sesizeze orice neregulă
SPITALUL HOROR!!! să meargă să ia exemplu de la spitalul de pneumologie.


O mămică acuză unele asistente din Spitalul Județean că i-au amenințat fetița
Sunt foarte obosite și sictirite cadrele medicale de la spital că doar de luni de zile nu au pacienți! De mult timp se știe de lipsa lor de profesionalism, de aroganța și indiferența lor. Nimic nu s-a schimbat. Să dea Dumnezeu să aibă parte de același tratament când se vor îmbolnăvii!


FOTO. COVID-19 în Primăria Satu Mare! 13 angajați în izolare, un angajat pozitiv!
Spitalul este în subordinea Consiliului Județean, nu a prefectului. Iar lipsa de profesionalism a angajaților din spitalele din Satu Mare este celebră în toată țara! Pe oriunde mergi în țară la alți medici, când aud de Satu Mare au numai păreri negative!


La Urgență intri bolnav și…ieși la fel. Unii pacienți acuză că sunt tratați cu dispreț
De ani de zile sunt asemenea probleme la urgență și la spitalele din oraș. Conducerea nu face nimic! Bătaia de joc e zilnică! Vă rog pe voi ce de la presă să aflați cine sunt acele cadre medicale și puneți-le zilnic fotografiile. Să se știe cine sunt criminalii! E deja mult prea mult! S-au odihnit luni de zile pentru că au fost puține cazuri de covid și tot își bat joc de bolnavi!
Citește articolul precedent:
DATE OFICIALE. Supremație UDMR-PNL la Consiliul Județean Satu Mare

Închide