INVESTIȚIE. Aparatură de ultimă generație, de milioane de lei, la Spitalul Județean Satu Mare

Consiliul Județean Satu Mare urmează să doteze cu aparatură ultraperformantă Spitalul Județean Satu Mare.

Președintele Pataki Csaba, a precizat că au fost purtate discuții cu reprezentanții Spitalului Județean de Urgență (SJU) Satu Mare, instituție care a câștigat proiectul „Intensive care for future”, având ca partener Spitalul Regional pentru Copii din Mukachevo, regiunea Transcarpatia, Ucraina.

Investiția la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare prevede dotarea Secției Neonatologie cu incubatoare, aparate pentru ventilație mecanică, mese radiante, inclusiv cu modul reanimare și ecograf; a Secției Anestezie şi Terapie Intensivă cu aparate pentru ventilație mecanică de înaltă performanță, inclusiv cu modul pediatrie, monitoare dotate cu transductor şi injectomate, respectiv EKG portabil, defibrilator, ecograf portabil şi monitor în locația Tășnad a Spitalului Județean de Urgență.

Bugetul total aferent proiectului este 1.100.000 Euro, inclusiv TVA, fără cheltuieli neeligibile definite. Spitalul Județean de Urgență are definit un buget de 550.000 Euro, din care 522.500 Euro finanțare nerambursabilă şi 27.500 Euro contribuție proprie.Fii primul care comentează! despre "INVESTIȚIE. Aparatură de ultimă generație, de milioane de lei, la Spitalul Județean Satu Mare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Consiliul Județean Satu Mare
Consiliul Județean, anchetă la Muzeu, după acuzațiile de beții și tablouri făcute cadou

Închide