Investitorii turci s-ar putea implica la Tășnad și stațiunea de schi de la Luna Șes!


INVEST ÎN SATU MARE. Ambasadorul Turciei, importanți oameni de afaceri, autorități centrale și locale participă la cel mai mare eveniment economic al anului. Oamenii de afaceri turci vor fi duși să viziteze cele mai importante obiective turistice actuale sau cele aflate în pregătire, precum stațiunea balneo-climaterică de la Tășnad, respectiv viitoarea pârtie de schi de la Luna Șes. Acolo unde există posibilitatea să investească. 

Peste 100 de persoane, reprezentanți ai mediului de afaceri și ai mediului public, au confirmat participarea la Forumul economic „INVEST in Satu Mare„, care va avea loc joi, 5 iulie 2018, de la ora 10.30, la Hotelul Poesis din municipiul Satu Mare. Forumul este organizat din inițiativa deputatului Octavian Petric și de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), condus de Florin Jianu.

În calitate de președinte al Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Turcia, deputatul Octavian Petric l-a invitat la eveniment și pe ambasadorul Republicii Turcia la București, Excelența Sa Osman Koray Ertaş, care va fi însoțit de Güven Güngör – președintele Asociației Oamenilor de Afaceri Turci din România, de Ömer Süsli –  Președintele Consiliului de Afaceri Turcia – România  și de alți 11 oameni de afaceri turci care desfășoară afaceri de succes în țara noastră și sunt interesați să investească în zonă.

La eveniment vor mai participa președintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România, Florin Jianu,  directorul general al Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Alexandru Petrescu, secretarul de stat din Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Paula Pîrvănescu, secretarul de stat în Ministerul Finanțelor, Florin Iura, reprezentanți ai unor asociații patronale din Nord-Vestul țării și un număr important de reprezentanți ai mediului de afaceri din Satu Mare și ai autorităților locale.

După Forumul propriu-zis va urma o sesiune de discuții libere, iar apoi, în jurul orei 14.00, înalții oaspeți vor vizita Băile Termale Tășnad, iar după-amiaza vor fi primiți la sediul Primăriei Negrești-Oaș și vor vizita zona turistică Luna Șes. În fiecare locație, vor fi prezentate oportunitățile de investiții și vor avea loc întâlniri cu mediul de afaceri local.

Forumul este organizat la iniţiativa deputatului Octavian Petric, vicepreședinte al Comisiei pentru Industrii și Servicii din Camera Deputaţilor și președinte al Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Turcia, şi a lui Florin Jianu, preşedintele CNIPMMR.

Scopul declarat al Forumului este de a pune la aceeași masă diferiţi actori ai mediului de business, public, politic şi diplomatic, pentru a genera noi oportunităţi de dezvoltare economică a judeţului Satu Mare și de a ajuta firmele locale să-și dezvolte companiile ori să inițieze noi afaceri, inclusiv parteneriate de import-export.

Forumul Invest România – Satu Mare se afla la a VIII-a ediție națională, după evenimente similare care au avut loc în județele Constanța, Galați, Prahova, Arad, Târgu Mureș, Bacău, Ialomița.

Componența delegației Asociației Oamenilor de Afaceri Turci -TIAD însosiți de ES Domnul Koray Ertaș – Ambasadorul Republicii Turcia, consilierul economic Hakki Burutçu, președintele TIAD Güven Güngör și președintele Consiliului de Afaceri Turcia – România – DEIK, Ömer Süsli.

–  ES Koray Ertaș – Ambasadorul Turciei la Bucureşti;

–  Hakki Burutçu – Consilier economic Ambasada Turciei la București;

–  Güven Güngör  – Președinte Asociația Oamenilor de Afaceri Turci din România – TIAD

–  Ömer Süsli –  Președintele Consiliului de Afaceri Turcia – România – DEIK și Homelux

–  Ercan Çölmekçi – Premier Global Investment SRL

–  Naci Kanbay – Turk Rom SA

–  Ahmet Hamdi Demirel – AHD GBD Consultants SRL

– Halit Öztürkmen – Construct Aprodex SRL

–  Metin Doğan – Natural Energy Prod SRL

–  Hüseyin Aykol – Anadolu Automobil Rom SRL

–  Gökhan Sönmez – Viso Construction Works SRL

–  Özkan Tezel – Tezcon Storage Systems SRL

–  Mustafa Okşar  – Romatermit Construct SRL

–  Cemil Akkaya – Director IT TIAD

–  Dirjan Panfil – Consilier TIAD2 Comments on "Investitorii turci s-ar putea implica la Tășnad și stațiunea de schi de la Luna Șes!"

  1. VIN STRAINI SA INVESTEASCA LA NOI CA NU SANTEM IN STARE ……………RUSINE !!!!!!!!!!!!!!

    View Comment
  2. Gică Contra | iulie 5, 2018 at 22:16 |

    Nu te speria HBC. E doar propagandă.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre deputat Octavian Petric
FOTO. Deputatul Octavian Petric aduce investitori din Turcia în județul Satu Mare

Închide