Ioana Bran îl trage de mânecă pe ministrul Economiei. “Lipsesc doar banii” pentru baza de tratament Tășnad


Deputatul Ioana Bran s-a adresat direct ministrului Economiei, Turismului și Mediului de afaceri pentru a afla care este stadiul investiției de la Tășand. Sunt trei ani de când locuitorii așteptă proiectul pentru baza de tratament, iar deputatul spune că singurul lucru care lipsește pentru ca investiția să primească undă verde este alocarea sumelor necesare.

“În calitate de parlamentar de Satu Mare, am adresat o întrebare ministrului Economiei, Turismului și Mediului de afaceri: Care este stadiul investiției „Bază de tratament orașul Tășnad”? Baza din Tășnad se află pe lista de investiții în turism din luna august 2017. Se împlinesc trei ani de când oamenii din zonă – și nu numai – așteaptă ca această investiție să înceapă. Cu atât mai mult cu cât au fost deja făcute primele demersuri – au fost depuse studiul de fezabilitate și indicatorii tehnico-economici pentru crearea unei baze de tratament”, precizează Ioana Bran într-o postare pe Facebook.

sursa: Ioana Bran/Facebook

Parlamentarul speră ca ministrul să demareze cât mai repede proiectul care ar aduce o șansă în plus pentru dezvoltarea zonei Tășnad.

“În termeni simpli, lipsesc doar banii. Am făcut acest demers alături de colegul meu, Călin Maier, care se luptă de ani buni pentru comunitatea din Tășnad. Are toată susținerea mea! Am cerut ministrului să răspundă în scris. Sper să o facă și să demareze proiectul, pentru că ar însemna un pas înainte pentru dezvoltarea zonei”, mai spune deputatul de Satu Mare.

sursa: Ioana Bran/Facebook


2 Comments on "Ioana Bran îl trage de mânecă pe ministrul Economiei. “Lipsesc doar banii” pentru baza de tratament Tășnad"

  1. Bravo admin,iar si bagat-o in seama.Cand au fost ei la butoane de ce n-au făcut ceva bun pentru comunitate ? Sigur nu vei posta,doar nu degeaba o bagi în seama mereu. Doar ca să știi ca nu suntem proști, o promovezi degeaba.Pacat,ziarul e bun,ar fi și mai bun daca știrile ar fi publicate de ziariști adevărați.Daca ai corect,ai pune acest post.Astept alte noutăți cu doamna…

    View Comment
  2. Un gest de normalitate, trebuie publicate toate postarile decente.Nu
    sunt cu nici un partid,toate au fost la guvernare,o apa și un
    pământ….din păcate.Apreciez postarea !

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Deputat Ioana Bran
Deputatul Ioana Bran: ”Suntem printre cei mai mari datornici din UE și avem o economie tot mai slabă”

Închide