IRESPONSABILITATE! Documentele PRIMĂRIEI Satu Mare, ARUNCATE ca pe MAIDAN (FOTOGALERIE)

Printre prioritățile actualei conduceri a Primăriei municipiului Satu Mare se numără, indiscutabil, și reabilitarea de urgență a biroului primarului Kereskenyi Gabor. Până când se va reabilita biroul, Kereskenyi Gabor a plecat în concediu…două săptămâni.

Bravii funcționari publici și angajați de la întreținere au reușit contra-performanța de a scoate documente FOARTE IMPORTANTE pe coridorul de la etajul I. Mai grav este faptul că ușa de acces este larg deschisă, astfel încât ORICINE poate să intre și să FURE, pur și simplu, aceste documente. Contracte importante, planuri de intervenție sau acte de înfrățire cu alte orașe europene, orice poate fi luat.

Usa de acces este larg deschisă, iar pe holuri nu este NIMENI

Usa de acces este larg deschisă, iar pe holuri nu este NIMENI

Chiar și la porțile de acces de la parter ale Primăriei Satu Mare poate să intre oricine, căci personalul de pază este de DECOR. Fotografiile au fost făcute miercuri, 08.09.2016! NIMENI nu era în preajmă!

Se poate intra NESTINGHERIT și în biroul primarului

Se poate intra NESTINGHERIT și în biroul primarului

Așadar, acest PEISAJ subliniază modul de lucru din cadrul Primăriei Satu Mare. Tablou completat cu elemente de incompetență și indiferență.

 

Muncitorii sunt...de fapt, NU sunt!

Muncitorii sunt…de fapt, NU sunt!

Iar dacă această realitate ar fi să o încadrăm legal, atunci putem spune că se încalcă flagrant HG 585/2002 -Standarde naționale de protecţie a informaţiilor clasificate în România (la data de 05-iulie-2002 actul a fost aprobat de Hotărârea 585/2002).

În mod normal, conform legii, biroul primarului și viceprimarului sunt zone administrative și ar trebui marcate cu verde pentru protecția informațiilor clasificate. Scoaterea documentelor în acest hal este o încălcare gravă a acestor norme.

5 Comments on "IRESPONSABILITATE! Documentele PRIMĂRIEI Satu Mare, ARUNCATE ca pe MAIDAN (FOTOGALERIE)"

 1. Voi chiar nu aveti cu ce sa va ocupati?nesimtire din partea voastra,voi nu aveti cumva concediu?sau chiar aveti o problema cu noul primar? Nu citesc altceva decat cum va legati de noul primar. Primarul vechi a fost cumva perfect? Sau cu cine sunteti pe o mana ca tot va legati de el?

  View Comment
 2. Când am scris sistematic de fostul primar a fost în regulă?! Vă rog să conspectați arhiva PresaSM.ro. Treaba noastră este să scriem despre administrația publică! Ne-am achitat de această sarcină indiferent de partidul care a condus orașul! Unde ați fost atunci?!

  View Comment
 3. Molnar Marin | septembrie 9, 2016 at 11:16 |

  Este scris undeva ca nu este voie sa se scrie de actualul primar????

  View Comment
 4. Sătmărean | septembrie 9, 2016 at 13:23 |

  Anonim, consideri că pentru neglijența angajaților primarul este de vina.

  View Comment
 5. Doar o parere | septembrie 11, 2016 at 07:01 |

  “angajați de la întreținere” va rog prima data sa va informati care sunt atributiile acestor angajati de la inretinere, de care mentionati si in atributiile cui intra aranjarea, gestionarea, pazirea si ce mai doriti dumneavoastra, a actelor. Pe de alta parte, sa va interesati si daca acesti angajati, ma refer la cei de la intretinere, au fost platiti pentru ziua de munca suplimentara, sau au facut munca patriotica. Nu zic ca nu e vorba de acte importante si secrete samd, dar fiecare cu atributiile lui. Pentru ca nimeni nu e bataia de joc a nimanui. Sa fim, totusi, oameni…

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primăria Satu Mare
MOTIVELE pentru care proiectul unui nou sediu al Primăriei în CENTRUL Sătmarului nu poate fi pus în PRACTICĂ (FOTOGALERIE)

Închide