Păcat de tradiție. Poate fi un curiosum pentru turiști, dar …

Comment on IRONIE. Liderul UDMR, șah mat pentru politicienii români, pe scena de la Sâmbra Oilor by Foris.

Păcat de tradiție. Poate fi un curiosum pentru turiști, dar cum a scris Y, politicienii l-au stricat. Deja nu mai mergem cu familia la nici un eveniment unde politicienii vor să-și facă publicitate sau unde oamenii nu-și pot ține în frâu subcultura ( manele în loc de muzică de folclor autohton, semințe scuipate, înjurături, bătăi, scandal, muzică de orice fel dar cu decibeli la maxim care a trecut de mult pragul de plăcut).

Recent Comments by Foris

PresaSM, acum și în limba maghiară. Fiindcă ne pasă de toți sătmărenii
@Costel Poate că sunt mai mulți dar nu o pot vorbi doar o mică parte, de scris sau citit doar câțiva. Poate pentru acei câțiva din respect pentru ei. Eu am găsit și oameni harnici printre ei.


PresaSM, acum și în limba maghiară. Fiindcă ne pasă de toți sătmărenii
Citesc PRESA SM că este mai apolitic decât presa maghiară. Unele articole nu, dar majoritatea articolelor dezbat cazuri ce ne pasă nouă sătmărenilor. Vă salut și spor la articole.


FOTO. Mizerie în cimitirul de pe strada Amațului. Tomberoane puține și pline ochi, gunoi lăsat lângă gard
Fiecare cimitir are un administrator, dacă cuiva nu-i place felul cum arată cimitirul atunci să întrebe administratorul cimitirului care se ocupă de treburile cimitirului.


HARTĂ. Cum pot să ajungă românii în țară, prin Ungaria. Traseele permise
Și se poate trece frontiera fără a intra în carantină?


Alba-neagra! Ungaria a redeschis temporar accesul prin PTF Petea și PTF Urziceni
Cum fără nici o explicație? Ulterior tot trebuie să să explice de ce se închide o vamă fără nici un preaviz. UDMR-ul nu ține legătura cu partea ungară? Nu pot interveni măcar lor să le fi explicat și apoi să transmită mai departe concetățenilor care este situația?


Citește articolul precedent:
VIDEO. Bărbat arestat în centrul municipiului Satu Mare. A amenințat cu cuțitul

Închide