Păcat de tradiție. Poate fi un curiosum pentru turiști, dar …

Comment on IRONIE. Liderul UDMR, șah mat pentru politicienii români, pe scena de la Sâmbra Oilor by Foris.

Păcat de tradiție. Poate fi un curiosum pentru turiști, dar cum a scris Y, politicienii l-au stricat. Deja nu mai mergem cu familia la nici un eveniment unde politicienii vor să-și facă publicitate sau unde oamenii nu-și pot ține în frâu subcultura ( manele în loc de muzică de folclor autohton, semințe scuipate, înjurături, bătăi, scandal, muzică de orice fel dar cu decibeli la maxim care a trecut de mult pragul de plăcut).

Recent Comments by Foris

FOTOGALERIE. Traficant arestat de DIICOT în parcarea mall-ului NEPI Satu Mare
@Nae, sunt foarte mulți care vănd, inclusiv în școli.


FOTO. Închisoare pe viață pentru criminalul care a ucis un tată și un fiu în Satu Mare
totuși de unde va plăti inculpatul aceste sume dacă nu are venit? Daune morale cui? statului? Sunt de acord cu hotărărea judecătorească. Dar plata nu știu cum se poate executa.


Drama unui copilaș din Satu Mare: nu este primit la nicio școală din județ
@un bou. Poate fi și varianta ta, lipsa de mers afară sau la sport, nu știm cazul de față, dar există acest fenomen ADHD. Puțini dintre dascăli sunt competenți. Nu știu comunica cu copii. Și sistemul de învățământ este depășit.


FOTO. Ce să vezi?! După mediatizarea cazului s-a găsit o școală pentru copilașul refuzat
Copilul nu-i bolnav, necesită atenție mai multă, doar că suntem umpluți cu dascăli comozi și nepricepuți (unii sunt excepționali dar sunt puțini). tot sistemul de învățământ se bazează pe acest aspect și anume, comoditatea profesorilor, adunarea orelor de predare, predarea astfel încât elevul să meargă la ore suplimentare (particulare), manuale fără rost. Bacalaureat bazat pe învățat pederost. Dacă părintele are un alt punct de vedere atunci el și copilul devine inamicul nr1.


Acuzații dure. Șpagă la vămile din Satu Mare. Copiii, scoși din țară pe zeci de euro?
Deci și mama Luizei a făcut fapte pentru care i s-ar putea deschide dosar penal. Ceva nu-i în regulă acolo la familia Luizei din Caracal.


Citește articolul precedent:
Bătaie între zeci de taximetriști și rromi în municipiul Satu Mare

Închide