Acești verzi… promovează tradiția, adică din 1990 sunt tot la …

Comment on IRONIE. Liderul UDMR, șah mat pentru politicienii români, pe scena de la Sâmbra Oilor by creștin.

Acești verzi… promovează tradiția, adică din 1990 sunt tot la putere sau susțin puterea, azi cu unii, mâine cu alții…precum cea mai veche meserie din lume…da, așa dle Pataki, aveți dreptate…!

Recent Comments by creștin

FOTOREPORTAJ. O zi din viața oșenilor. Tradiția a prins viață în Țara Oașului
De-a lungul istoriei neamului românesc atât de încercat, preoții au fost în fruntea comunității și au ținut oamenii uniți. Azi, biserica ortodoxă, cel puțin cea din județele Satu Mare și Maramureș, face exact invers. Episcopia impune tot felul de regulamente prin care se străduiește să-i îndepărteze pe ortodocși de biserică!!! Să fie o politică? cu ce scopuri?


Preotul Cristian Boloș, noul președinte al Crucii Roșii Satu Mare
Felicitări! Este unul din puținii preoți adevărați, de aceea nu este pe placul celor pentru care preoția este doar un loc de muncă sau o afacere!


Părinți șocați după un botez, la o biserică din Satu Mare: ”Bebelușul este traumatizat”
Din nefericire, încă un exemplu de alungare a ortodocșilor de biserică! Canoanele au fost făcute de OAMENI, în urmă cu sute de ani! Oare actualii PREAÎNALȚI ai bisericii nu au capacitatea intelectuală să înțeleagă faptul că o adaptare, decentă, la vremurile actuale e necesară?


FOTO/VIDEO. Tânăra șoferiță care a omorât patru fete, acord cu procurorii. Scapă de închisoare
O pedeapsă mai mare decât cea că și-a omorât prietenele, nici nu poate primi! E pedepsită pe viață! Cumplit!


Preoții ortodocși din Satu Mare, avertizați de Episcopie. Ce riscă preoții ”băgăcioși”
Cu alte cuvinte episcopul ne OBLIGĂ să ne dăm banii noștri acolo unde vrea el, nu acolo unde dorim noi! Dacă credincioșii apelează la serviciile unui anumit preot este doar pentru că au mai mare încredere în acel preot, îl simt cu adevărat ca PREOT, nu ca pe un casier ce încasează bani. BISERICA și episcopia trăiesc din banii credincioșilor, credincioșii își dau banii pentru biserică, nu invers! Prin urmare e absolut normal ca un credincios să-și dea banii la orice biserică dorește. Sigur că există parohii, credincioșii dau bani și la parohiile de unde aparțin, dar au tot dreptul să apeleze la preotul la care doresc și să meargă să se roage în orice biserică! Și să-și dea banii MUNCIȚI, acolo unde doresc! Cum poate episcopia să INTERZICĂ unui credincios să se roage acolo unde vrea el??? să apeleze la preotul pe care îl vrea? Care este LEGEA ce-i permite episcopiei să INTERZICĂ preoților să slujească acolo unde sunt chemați? episcopia ar trebui să se ocupe mai ales de a face în așa fel încât TOȚI preoții să fie apreciați de credincioși, și atunci nici un preot nu se va ”băga” în parohia altui preot, pur și simplu pentru că nu va fi dorit de credincioși. Problema este clar a BANILOR, pe cineva deranjează faptul că unii preoți sunt mai căutați, mai apreciați de credincioși, și câștigă mai mulți bani, probabil. Preoții căutați de credincioși, respectați de credincioși sunt preoții carea AU HAR DIVIN, care nu merg la biserică ca și la fabrică, sau…mai rău…ca și la biroul de taxe și impozite! Episcopia ar trebui să fie fericită că mai există preoți cu har, ATÂT DE PUȚINI! Acești preoți sunt cei care mai aduc credincioșii la biserică, acești preoți sunt cei care mai mențin încrederea în biserică, atât de zdruncinată de preoții farisei, preoții adunători de taxe, bani și nemulțumiți de existența preoților ”băgăcioși”. Știe acest adevăr și episcopia, dar, nu-i așa, adevărul doare!!!


Citește articolul precedent:
VIDEO. Circul Americano Vargas a ajuns la Satu Mare! Copiii pot avea acces gratuit

Închide