Iuliu Cadar, noul manager al Draxlmaier. Ce spune despre piața forței de muncă

Noul manager al celui mai mare angajator din județul Satu Mare – Draxlmaier – este Iuliu Cadar. Acesta a mai ocupat funcția de manager și revine în fruntea colosului german. Cadar i-a luat locul fostului director interimar, Josef Kaufmann, care ocupa funcția de manager interimar din luna mai a acestui an.

De asemenea, fostul director până în mai 2017, Sorin Ghiță, a ales să accepte noi provocări în cariera sa profesională și să își continue activitatea în afara companiei.

Iuliu Cadar, în calitate de preşedinte al Asociaţiei Economice Germano-Române Satu Mare, a declarat în iulie 2016 că problema forței de muncă în județul Satu Mare este una cât se poate de reală și de gravă.

“Până nu vor fi oamenii obligaţi să lucreze sub o formă sau alta problemele nu se vor rezolva niciodată. Trebuie să rezovăm această problemă pe calea legislaţiei, ca acel om care poate să lucreze să şi lucreze”, a spus, la acea dată, Iuliu Cadar.

DRÄXLMAIER Group este un furnizor de componente auto de talie internațională cu sediul central în Germania, având peste 60 de locații în mai mult de 20 de țări. Compania are, în prezent, aproximativ 60.000 de angajați în întreaga lume. Datorită muncii și capacității lor de inovare, DRÄXLMAIER Group a ajuns lider în domeniul tehnologic pentru segmentul premium de automobile. În 2016, DRÄXLMAIER Group a realizat o cifră de afaceri de 3,7 miliarde de euro. Printre clienți se numără Audi, BMW, Jaguar, Land Rover, Maserati, Mercedes-Benz, MINI, Porsche și Volkswagen.


locuri de munca satu mare

3 Comments on "Iuliu Cadar, noul manager al Draxlmaier. Ce spune despre piața forței de muncă"

 1. cetațean | august 17, 2017 at 14:43 |

  Oamenii să fie obligați să lucreze și PATRONII să fie obligați să-i plătească corect și să nu-i mai trateze ca pe niște SCLAVI !!

  View Comment
 2. Lucreaza tu Iuliu Cadar pe bani de nimic.sa te vad daca ai castiga 1300 ron pe luna daca ai mai avea asemenea idei timpite.

  View Comment
 3. un cititor | august 17, 2017 at 18:52 |

  SIMPLU AU PUS LUPUL PAZA LA OI DACA VRETI MUNCITORI ATUNCI INCERCATI SA SI DATI SALARII PENTRU CARE SA SE MERITE SA LUCREZI SAU PUNETI PE CEI DIN BIROURI PE CARE A-TI AVUT BUNATATEA DE A-I ANGAJA PE VREMEA AIA PENTRU SALARII DESTUL DE BUNE

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Draxlmaier
Se anunță noi proteste la Draxlmaier. Muncitorii ar fi nemulțumiți de negocieri

Închide