Jale mare în magazinele de la sate. Amenzi uriașe date de către inspectorii DVSA

Jale mare în unele magazine din mediul rural. Inspectorii Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Satu Mare confirmă fenomenul. Inspectorii au fost nevoiți să dea amenzi uriașe în urma ultimului control. 

În urma deficiențelor constate în timpul controalelor au fost aplicate amenzi contravenționale în valoare de totală de 21.200 lei. Mai exact, reprezentanții unui magazin din Livada au fost sancționați cu suma de 10.000 de lei, tot cu 10.000 de lei fiind amendat și administratorul unui magazin alimentar din Comlăușa. Nu a scăpat de amendă nici un magazin din Halmeu, inspectorii DSNSA aplicând o sancțiune în valoare de 1.200 de lei.

În cadrul acțiunilor de verificare efectuate în această perioadă, de inspectorii de specialitate din cadrul DSVSA au urmărit respectarea condițiilor generale de igienă, originea materiilor prime și existenta documentelor însoțitoare, respectarea condițiilor privind ambalarea, marcarea si etichetarea alimentelor, condițiile de transport, modul de depozitare, temperaturile de păstrare cerute de producători, existența graficelor de temperatură pentru spațiile frig, modul și condițiile de preparare și comercializare a produselor alimentare de origine animală și non animală monitorizarea și eliminarea subproduselor improprii consumului uman, precum și existența echipamentului de protecție.Fii primul care comentează! despre "Jale mare în magazinele de la sate. Amenzi uriașe date de către inspectorii DVSA"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre controale
Zeci de firme din județ au angajați străini! Sunt plătiți prost și muncesc peste program

Închide