Ministrul Ioana Bran, din Satu Mare?! Copiii rămân fără singura bază din județ

Ministrul Ioana Bran se plimbă mândră prin ... Baia Mare

Singurul bazin de înot regulamentar din municipiul Satu Mare este la Select (bazin privat)! Dar, potrivit informațiilor PresaSM, bazinul se va închide în acest an. În acest caz, sute de copiii care practicau acest sport vor trebui să renunțe!

Primăria Satu Mare a făcut cerere către Ministerul Tineretului și Sportului pentru a i se ceda bazinul de la ”Taberele Școlare” din municipiul reședință de județ, dar…nimic, evident! Administrația locală intenționa să amenajeze acel bazin tocmai în perspectiva închiderii celui privat. Mai bine rămâne acel bazin în paragină?!

În schimb, ce să vezi, proiectul prin care în municipiul Baia Mare va fi înființat Complexul Sportiv Național „Lascăr Pană” a intrat în linie dreaptă! Oficialii din Ministrul Tineretului au semnat vineri, 20 iulie, documentele de înființare ale Complexului. Potrivit proiectului, CNS Baia Mare va fi unul dintre cele mai complexe şi mai performante centre naţionale care, pe lângă Sala Polivalentă ”Lascăr Pană” şi Baza de Atletism va reuni sub aceeaşi umbrelă şi Bazinele de înot, cel acoperit şi cel în aer liber.

La ce bun să avem un ministru al Tineretului și Sportului din județul Satu Mare dacă toate se năruie?! Nu doar că nu avem vreun proiect viabil, dar nici proiectele inițiate de Primăria Satu Mare nu sunt susținute! Și nu doar proiectul bazinului de la ”Taberele Școlare”, ci nici cedarea Hotelului Sport sau reabilitarea Sălii de Scrimă.


Nota redacției: Rugăm grupul de postaci, lipitori de afișe și susținători ai ministrului Bran (majoritatea angajați în instituțiile publice din județul Satu Mare) să nu ne deranjeze! Am așteptat rezultate de atâtea luni, dar nimic.

Fii primul care comentează! despre "Ministrul Ioana Bran, din Satu Mare?! Copiii rămân fără singura bază din județ"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Ioana Bran
Ioana Bran, aviz favorabil! Este noul ministru al Sportului. Ce a promis că face

Închide