Kelemen Hunor: La Satu Mare avem nevoie de continuitate

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a fost prezent la Satu Mare pentru a susține candidații formațiunii politice la alegerile din 2020. Pe lângă municipiul reședință de județ, Hunor a vizitat și Tășnadul și Careiul.

Candidatul Pataki Csaba a vorbit despre ultimii patru ani de mandat, explicând că UDMR nu a acționat ca formațiune politică, punând interesul unui partid deasupra intereselor cetățenilor, ci a încercat, prin acțiunile sale să suțină dezvoltarea comunităților.

Kereskényi Gábor a precizat că întâlnirile cu cetățenii din ultimele săptămâni i-au dat încrederea că direcția impusă municipiului este una bună.

“Dezvoltarea municipiului, prosperitatea comunității, solicită cooperare între comunitățile etnice și confesionale”, a spus primarul în funcție, care candidează pentru un nou mandat.

Candidatul UDMR a spus și că este convins de faptul că sătmărenii înțeleg cât de importantă este continuitatea, atunci când vorbim de proiecte edilitare.

Hunor: Luptăm pentru stabilitate politică, local și județean

Președintele UDMR, Klemen Hunor, a prezentat situația candidaților formațiunii politice din Tășnad și Carei.

“Nu numărul de locuitori face mai bun sau mai puțin bun un oraș. În Carei vedem dezvoltare, vedem realizări și vedem implicare din partea primarului, dar și a locuitorilor”, a spus Kelemen despre modul în care se pot dezvolta orașele din Satu Mare.

Kelemen a spus că este mulțumit de activitatea de la Satu Mare, acolo unde, spune șeful UDMR, promisiunile făcute de candidat în campania trecută au fost realizate.

“Gabor a reușit în acești patru ani să facă mai mult decât foarte muți primari, în multe alte localități. Deci … continuitate. Am văzut în aceste luni, în șase luni de zile, în țară a fost și este haos foarte mare. Acolo unde noi conducem localitățile, aici, în Satu Mare, în Carei și în alte multe localități din țară, nu există haos, există ordine și multă implicare”, a punctat președintele UDMR. Am venit să îl susțin pentru un nou mandat și să îi susțin pe colegii mei din fiecare localitate.

https://www.facebook.com/PresaSM/videos/3149091785317824/

Situația este la fel, spune Kelemen și la Consiliul Județean, condus de Pataki Csaba.

“Face treaba, nu face gălăgie, dar se vede că acest județ se dezvoltă. Sunt multe lucruri care nu depind de noi, pe care nu le putem schimba, cum este această pandemie, dar ce se va întâmpla cu localitățile noastre, cine va conduce județul, aceste lucruri depind de noi, de implicarea noastră, de a face lucurile în așa fel încât să meargă mai bine. Îi rog, cu mare respect, pe sătmăreni să meargă la vot și să aleagă candidații noștri. Sunt profesioniști, se implică și găsesc rezolvări pentru cetățeni. Toți vrem o viață mai bună și o dezvoltare pe termen mediu, pe termen lung”.

“Luptăm pentru stabilitate politică, local și județean”, a mai spus liderul UDMR.

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a vorbit și despre cei care se gândesc să nu meargă la vot, având în vedere contextul epidemiologic. Kelemen a subliniat importanța exercității dreptului la vot și a spus că riscurile la care se expun alegăturii, dacă respectă regulile sanitare, sunt mult mai mici atunci când merg la urne, decât atunci când, eventual, se duc, de exemplu, cu prietenii la o bere.

În ceea ce privește alianțele la nivel local și județean, Kelemn a spus că este opțiunea stric a liderilor sătmăreni, pentru că ei știu cine sunt cei cu care se poate colabora și lucra. Președintele UDMR a pledat pentru colaborare, atât în cazul în care candidații UDMR ies câștigători, cât și acolo unde aceștia nu vor ocupa funcțiile de conducere. Hunor a subliniat că nu sunt benefice coalițiile împotriva primarilor, pentru că ele duc la stagnarea dezvoltării.1 Comment on "Kelemen Hunor: La Satu Mare avem nevoie de continuitate"

  1. Pataki seamănă cu Bran, iar Kereskenyi cu Stan….o adevărată comedie pe scena sătmăreană. Stan și Bran în acțiune….

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre alegeri locale 2020, Kelemen Hunor, Kereskenyi Gabor
FOTO/VIDEO. Proiectele viitorului primar Cosmin Rațiu pentru tineretul sătmărean

Închide