Kereskényi Gabor: “Aici, ACASĂ, în SATU MARE, să lăsăm deoparte tot ce ne separă”

Primarul municipiului Satu Mare a transmis un mesaj de unitate de 1 Decembrie. Gábor Kereskényi a precizat că își dorește ca la Satu Mare, locuitorii să lase deoparte tot ceea ce îi separă și să construiască împreună. 

Primarul municipiului Satu Mare a avut un mesaj de unitate de 1 Decembrie. Pe pagina sa de socializare, ediul a făcut apel la cetățeni să lase deoparte tot ceea ce îi separă.

“Am spus-o în fiecare an, de 1 Decembrie, că toți cei care trăim în România ar trebui să citim măcar o dată Proclamația de la Alba Iulia. Am înțelege că marile reușite ale unei țări sunt posibile numai dacă cetățenii ei sunt uniţi, nu dezbinaţi, dacă avem aspiraţii înalte, nu meschine. Cu toții să înțelegem că trebuie să reînvățăm să trăim împreună, să avem încredere în forța noastră colectivă. Îmi doresc, ca aici, ACASĂ, în SATU MARE, să lăsăm deoparte tot ce ne separă și să ne spunem întâi nouă, apoi celorlalți, să muncim, să construim, să unim! La mulți ani tuturor românilor”, este mesajul primarului Gábor Kereskényi.

Citește și:

Programul evenimentelor dedicate Zilei Naționale

6 Comments on "Kereskényi Gabor: “Aici, ACASĂ, în SATU MARE, să lăsăm deoparte tot ce ne separă”"

 1. Stimate domn PRIMAR suntem întru totul deacord cu dumneavoastră dar ACASĂ, atât PENTRU cei de etnie maghiară cât și pentru cei de etnie română sau alte naționalități,drapelul național este ALBASTRU GALBEN SI ROSU!!!

  View Comment
 2. Stimate domn PRIMAR,vreau să vă spun dacă cumva nu știți că drapelul național al ROMÂNIEI ESTE ALBASTRU, GALBEN ȘI ROȘU deci aici ACASĂ toate naționalitățile trebuie să ÎL RESPECTE

  View Comment
 3. Frumos mesaj domnule primar! Important este să și gândiți așa, să faceți așa! Să nu fie doar vorbe! Atunci vă respect! Și mai ales să nu mai încurajați șovinii pe care îi țineți foarte aproape de dvs. Da, așa este normal și civilizat, să trăim împreună în pace, să contribuin toți la dezvoltarea orașului nostru Satu Mare. Și a țării noastre ROMÂNIA!

  View Comment
 4. Domnule, vocea aceea sâcâitoare din cap numita ego uneori trebuie pusa la tacere si afirmatiile de genul Dvs sunt un exeplu de moment in care trebuie pua la tacere si doar sa fiti fericit

  View Comment
 5. de ce cind sunt zile pentru maghiari se sărbătorește cîte o săptămînă iar de ziua românilor se arunca praf in ochii cu o paradă militară în restaproape nimic?

  View Comment
 6. Ana Palincas | ianuarie 18, 2020 at 06:49 |

  DL PRIMAR CAINI ASTIA CU STAPN NU AU NICI O LEGE?? DACA IESIM DIN SCARA BLOCUUI NUMAI CACATI DE CAINI. DACA DESCHIDEM GEAMUL IDEM, NU SE MAI POATE ASA CEVA.ESTE VORBA DE STR BRASOVULUI DIN SM SI NU NUMAI. DACA LE ATRAGEM ATENTIA NE INJURA IN TOATE FELURILE. AR TREBUI SA AIBA SI CAINI UN LOC PT NECESITATI., SAU AMENDA PT STAPANII DE CAINI.VA ROG FRUMOS FACETI CEVA.

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre 1 Decembrie
1 Decembrie Satu Mare 2019 Program: Paradă militară, recital folk și concert Bere Gratis

Închide