Kereskényi Gábor este oficial primarul municipiului Satu Mare. Mandatul i-a fost validat


Magistrații sătmăreni au validat noul mandat al primarului în funcție, Kereskényi Gábor, pe data de 14 octomrbie, iar astăzi a fost publicat procesul verbal de afișare, potrivit Codului administrativ.

Kereskényi Gábor, candidatul UDMR, a obținut 18.869 de voturi din totalul de 36.327 de voturi valabil exprimate.

Potrivit Codului Administrativ, mandatul primarului declarat ales este validat în termen de 20 de zile de la data desfășurării alegerilor de către judecătoria în a cărei rază teritorială se află circumscripția electorală pentru care au avut loc alegeri.

Validarea se realizează la judecătorie, după depunerea raportului detaliat al veniturilor și cheltuielilor electorate, potrivil legii privind finanțarea partidelor politice\și a campaniilor electorate.

Legea prevede aducerea la cunoștința opiniei publice, prin afișare, a încheierii care are drept obiect validarea mandatului de primar.2 Comments on "Kereskényi Gábor este oficial primarul municipiului Satu Mare. Mandatul i-a fost validat"

 1. Îi doresc suces în continuare primarului și săpoată continua programele propuse

  View Comment
 2. un cetatean roman | octombrie 20, 2020 at 16:20 |

  Succes !!! La refuzul de a primi în audienta un cetățean al urbei,fiind tăiat de pe lista de audieri…doar pentru ca eram român,oricum,eu asa am simțit,alt
  motiv nu avea…sefa de cabinet nu avea nici o alta
  explicație…mult succes !

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre alegeri locale 2020, Kereskenyi Gabor
Mircea Ciocan a demisionat de la vârful PLUS Satu Mare. Cu capul sus și explicații de bun-simț

Închide