Kereskenyi Gabor promite să salveze Olimpia Satu Mare. Vrea un proiect nou

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, s-a întâlnit cu reprezentanții Olimpiei Satu Mare, cărora le-a spus că are un proiect nou pentru salvarea clubului fanion al județului Satu Mare. Mai exact, un proiect care să fie luat de la zero, fără datorii.

”Cât despre echipa de seniori, suporterilor le pot spune deocamdată doar că am creionat un nou proiect. Care să fie clădit pe o bază solidă. Olimpia 2010 a pornit cu stângul, punându-se carul înaintea cailor, fără să se investească în infrastructură și în centrul de copii si juniori. Primăria și Consiliul Local au rămas singurii finanțatori ai sportului de performanță din Satu Mare…”, a mai spus Kereskenyi.

Prioritatea o au grupele de copii și juniori, care vor primi finanțare ăentru a-și continua activitatea.

”M-am întâlnit cu antrenorii de la centrul de copii și juniori ai Olimpiei, tema întrevederii fiind salvarea fotbalului juvenil de la clubul fanion al județului. Împreună cu Mircea Bolba, Tibi Csik, Paul Levente, Cristian Popa, Lulu Dragomir și Ovidiu Suciu am căutat soluții pentru ca grupele de copii și junior ai Olimpiei să-și continue activitatea. Este un subiect care mă preocupă pentru că nu putem închide o școală de fotbal care a avut întotdeauna rezultate. Mai ales că soluții există, prin implicarea Primăriei, CSM și a unor școli private de fotbal”, a declarat Kereskenyi Gabor.


locuri de munca satu mare

Fii primul care comentează! despre "Kereskenyi Gabor promite să salveze Olimpia Satu Mare. Vrea un proiect nou"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre olimpia satu mare
ANCHETĂ. Cum a fost omorâtă Olimpia Satu Mare. O poveste cu incompetenți și ”blatiști”

Închide