KINYÍTHATNAK A VENDÉGLŐK TERASZAI Szatmárnémetiben

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal a kormány által hozott lazító intézkedések alapján értesíti a vendéglátósokat, hogy június 1-től kinyithatják a vendéglátó egységek teraszait.

Azok a vendéglátósok, akiknek előző években is volt kültéri teraszuk CSAK egy értesítést kell küldjenek a [email protected] e-mail címre, amelyben a megnyitásra kitűzött dátumot, a székek számát és a vendéglátó egység címét írják le. Ezután a Kereskedelmi Engedélyeztetési Iroda munkatársai a helyszínre mennek és helyben elkészítik a szükséges dokumentációt, ezzel is segítve az iparág beindítását.

Azok a vendéglátósok, akik új kültéri teraszt szeretnének kialakítani, vagy meglevőt módosítani, kérést kell letegyenek a Lakossági Ügyfélfogadó Osztály 5. szobájában, vagy küldjék el a [email protected] e-mail címre.

A kérésnek tartalmaznia kell egy fotót a helyszínről és az új vagy módosítani kívánt terasz egy tervrajzát. A teraszt kizárólag a bizottság jóváhagyásával a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal által kiszabott paraméterek alapján lehet kihelyezni.


FORRÁS: Szatmárnémeti Megyei Jogú Város, sajtóosztály

Fii primul care comentează! despre "KINYÍTHATNAK A VENDÉGLŐK TERASZAI Szatmárnémetiben"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primăria Satu Mare
Primăria Satu Mare vrea deschiderea teraselor cât mai repede. Simplifică procedura!

Închide