Koronavírus: közel 1000 szatmári került házi elkülönítésbe

Szatmár megyében június 2–án 23 személy van intézményes karanténban és 2670 személy házi elkülönítésben. A megyében eddig 5–en gyógyultak ki a fertőzésből, 8–an pedig életüket vesztették a koronavírus–fertőzés következtében. Az eddig elvégzett tesztek száma elérte a 4497–et, a tesztelt személyeké pedig a 4226–ot.

Június 1–jén 7 óra 15 perctől június 2–án 7 óra 15 percig a petei határátkelőnél 2136 személy lépett be az ország területére, közülük 993–an házi elkülönítésbe kerültek, a többi 1143 személyről kikérdezésük és állapotfelmérésük nyomán a közegészségügyi dolgozók megállapították, hogy tünetmentesek. A petei határátkelőtől június 2–án reggel 7 óra 15 percig 771 személyt kísértek intézményes karanténba.

Június 1–jén 7 óra 15 perctől június 2–án 7 óra 15 percig a csanálosi határátkelőnél 65 olyan személy lépett be az ország területére, akik elmondásuk szerint a koronavírus–járvány által sújtott országokból/azokon keresztül érkeztek. A Szatmár Megyei Közegészségügyi Igazgatóság munkatársai valamennyi utazót megvizsgáltak és megállapították, hogy közülük senkin nem mutatkoznak a koronavírus specifikus tünetei, így mindannyiuk számára engedélyezték az országba való belépést, és házi elkülönítésbe kerültek.A csanálosi határátkelőtől június 2–án reggel 7 óra 15 percig 127 személyt kísértek intézményes karanténba. A nagykárolyi vasúti határátkelő tevékenysége ideiglenesen továbbra is fel van függesztve.Fii primul care comentează! despre "Koronavírus: közel 1000 szatmári került házi elkülönítésbe"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre coronavirus Satu Mare
Jó ideje nincsenek már koronavírusos páciensek a nagykárolyi kórházban. A polgármester az intézmény megnyitását kéri!

Închide