La un pas de bătaie la Electrolux?! Sindicaliștii susțin că directorii se țin de miștouri


Ceea ce trebuia să fie o ședință de negociere între liderii greviștilor și conducerea Electrolux a eșuat lamentabil în cursul zilei de astăzi. Liderii Sindicatului Liber SAMUS au ieșit din sală, acuzând atitudinea superioară și zeflemitoare a reprezentanților Electrolux Satu Mare.

Mai mult, Sorin Faur – liderul sindicatului – susține că a fost scos din minți de faptul că doi dintre directori au râs la solicitarea greviștilor. Pentru a evita o confruntare fizică sau verbală, sindicaliștii au ales să plece. Fără să semneze procesul verbal al ședinței.

“La ora 10 a avut loc o întâlnire între sindicat și Conducere. Pe scurt, în procesul verbal nu au vrut să treacă ce a spus Sindicatul la întâlnire, ceea ce ne-a pus în postura de a nu semna Procesul verbal al ședinței. A fost de fapt un monolog în care cei doi directori s-au consultat cum să facă un proces verbal favorabil lor. La cererea noastră să treacă în procesul verbal și ce am spus noi, despre fapul că nu au cerut niciodată modificarea CCM, au râs. În acel moment eu am simțit că rămânerea mea în sală ar putea duce la alte dosare penale. Ca atare am plecat fără să semnăm un proces verbal. Alte interpretari legale și desfășurararea ședinței o să vă dăm mâine”, a scris Sorin Faur pe pagina sa de Facebook.

În aceste condiții, este cât se poate de clar că greva de la Electrolux va continua.Fii primul care comentează! despre "La un pas de bătaie la Electrolux?! Sindicaliștii susțin că directorii se țin de miștouri"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Electrolux, grevă, sindicat
FOTO/VIDEO. Greviștii refuză oferta grupului Electrolux: “Nu cedăm!”

Închide