Látogathatók lesznek a temetők Nagykárolyban is


Látogathatóak lesznek a nagykárolyi temetők október 31-én és november elsején is, jelentette ki Kovács Jenő polgármester.

Nagykároly elöljárója elmondta, mindenki nyugodt körülmények között emlékezhet elhunyt szeretteire, ezt a hagyományt nem befolyásolja a Covid-19 miatt kialakult pandémiás helyzet. Ugyanakkor azt kéri a temetőkbe kilátogatóktól, hogy viseljenek maszkot és tartsák be a szükséges óvintézkedéseket.

„Voltak olyan hírek, melyek szerint zárva lesznek a temetők Mindenszentek ünnepén. Nincs ezzel kapcsolatban semmilyen rendelkezés, azonban a közrendért felelős szervek ellenőrzéseket végeznek majd, ezzel is nyomatékosítva, hogy be kell tartani a szükséges óvintézkedéseket. Arra kérem a nagykárolyiakat, hogy viseljenek maszkot a temetőkben is, kerüljék a tömegeket, a csoportosulásokat, tartsák be a távolságtartásra vonatkozó rendelkezéseket. Tudatában vagyok annak, hogy nehéz távolságtartónak maradni, amikor régen látott családtaggal, jó ismerőssel találkozik az ember, de ez most egy rendkívüli helyzet, viselkedjünk következetesen! Jelenleg a maszkviselés és a fizikai távolságtartás a leghatékonyabb módszer arra, hogy a koronavírus terjedését fékezzük”- jelentette ki a polgármester.Fii primul care comentează! despre "Látogathatók lesznek a temetők Nagykárolyban is"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Kovács Jenő nagykárolyi polgármesterrel, temető
Letették az esküt a nagykárolyi tanácsosok és Kovács Jenő polgármester

Închide