Lege pentru sponsorizarea sportivilor, votată la inițiativa deputatului Ioana Bran

teren sport Satu Mare

Antreprenorii români pot susține într-o măsură mult mai mare sportul! Un proiect pentru care deputatul Ioana Bran a militat și când era ministru și pe care l-a susținut azi de la tribuna Camerei Deputaților a devenit lege.

”Am votat azi în Camera Deputaților Legea pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul Fiscal al României. Concret, legea pe care am votat-o azi reglementează ca cei care efectuează sponsorizări sau acte de mecenat, precum și cei care acordă burse private, să scadă din impozitul pe profit datorat suma aferentă cotei de 0,75% la cifra de afaceri. Până în acest moment, sistemul de calcul al cheltuielilor deductibile cu prag de 20% din impozitul pe profit, dar și cu prag secundar de 0,5% din cifra de afaceri, stabilea o limită dublă pentru antreprenorii care doreau să susțină sportul (și nu numai sportul)” – a declarat deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran.

Ioana Bran despre posibila sa remaniere

sursa: Facebook

Noua măsură deschide drumul susținerii sportului românesc de către toate companiile, de la cele mai mici, la cele mari. Mișcarea sportivă din România va avea mai mulți bani, iar acest lucru se va simți la toate nivelurile – de la copii, la seniori, de la cluburile și asociațiile sportive mai mici, până la cele de anvergură.

La rândul lor, sponsorii se pot folosi de această oportunitate pentru a-și face cunoscut numele. Un sistem din care toată lumea are de câștigat.

Fii primul care comentează! despre "Lege pentru sponsorizarea sportivilor, votată la inițiativa deputatului Ioana Bran"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Ioana Bran
Deputatul Ioana Bran, după eșecul moțiunii: „Opoziția a cerut schimbarea guvernului (…) fără nicio propunere de program”

Închide